Foto: Privātais arhīvs

Dzirkstelīte atkal uzplaiksnījusi starp diviem populāriem Latvijas mūziķiem – skandalozais Sandis Kiops atkal ir kopā ar Lolitu Novikovu jeb Lolu (abi attēlā), ar kuru pavasarī mūziķis izšķīrās, kā pats toreiz skaidroja, pārāk lielas gadu starpības dēļ.

32 gadus vecais Kiops romānu ar par sevi 15 gadus vecāko Lolu uzsāka pagājušā gada rudenī. Toreiz abiem bija lieli plāni kā privātajā dzīvē, tā arī muzikālās sadarbības ziņā. Tieši pateicoties draudzībai ar slaveno Rebel meiteni, līdz tam plašākai sabiedrībai nezināmais Kiops kļuva par vienu no Latvijas aprunātākajiem mūziķiem.

Pavasarī abu ceļi šķīrās, kā Kiops to skaidroja - lielās vecuma starpības dēļ. "Man vispār labāk patīk jauniņās - tādas uz 18 un zemāk," DELFI Izklaidei stāstīja mūziķis. Nu viņš atzīstas - tas, ko toreiz teicis par Lolas gadiem, nudien nav bijis smuki.

"Turpmāk vairāk jāpadomā, ko saku, taču toreiz, uzsverot mūsu vecumu starpību, nedomāju neko sliktu. Katram ir tik gadu, cik ir - jā, Lola ir vecāka, bet var izkonkurēt daudzas par sevi jaunākas," sarunā ar DELFI Izklaidi tagad spriež Kiops.

Abi ar Lolu nesen satikušies pēc Lolas atgriešanās no Amerikas un pavadījuši jauku pēcpusdienu, kopā ar Kombuļu Inesi gatavojoties itāļa Paskvāles sagaidīšanai. Nu jau Kiops un Lola kaļ kopīgus nākotnes plānus - abi iecerējuši kā duets pieteikt sevi Šlāgeraptaujā, bet privātajā dzīvē kļuvuši piezemētāki.

"Nav tādas trakas kaisles, kā bija sākumā - attiecības mums ir foršas, bet viss notiek pamazām. Tad jau redzēs, kā būs tālāk," par abiem spriež Kiops. Tieši Lola arī bijusi par iemeslu tam, kāpēc Kiops izšķīries no deviņpadsmitgadīgās Baltinavas skaistules Sandras, par kuru vēl augusta beigās tik kaislīgi stāstīja.

"Baltinaviete bija tāda mirkļa kaisle, ar Lolu viss ir citādāk. Ceru, ka baltinavietei sirsniņu salauzis neesmu, bet galu galā - es jau viņai neko nesolīju. Meitene ar mani tika līdz Rīgai, cik zinu, tagad viņa mērķē uz ārzemēm.

Un savos laukos meitene tagad ir slavena. Iedomājieties, no kādiem laukiem viņa nāca - lai dabūtu telefonā zonu, tur bija jākāpj kalna galā. Bet es viņu atvedu uz Rīgu, un nu viņai pasaule vaļā," bijušai draudzenei veiksmes vēl Kiops.

Viņš spriež, ka abus ar Lolu pavasarī izšķīris attālums - Lola strādā Amerikā, bet nu dziedātāja Kiopam apsolījusi vairāk dzīvot pa Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!