Foto: Privātais arhīvs
Bēdīga ziņa daudzajām skandalozā mūziķa Sanda Kiopa sieviešu dzimuma fanēm – nevaldāmais meitu ģēģeris beidzot ir savaldzināts. Laimīgā ir 19 gadus veca skaistule no Latgales – Sandra (pārītis kopā attēlā), kura, apmaldījusies lauku ballītē, sekojusi Sandim līdzi uz Rīgu un tā arī palikusi galvaspilsētā.

Romantiskas filmas cienīgie notikumi sākušies augusta otrajā pusē, Kiopam spēlējot balli Baltinavā, kuras rezultātā bez elektrības palicis viss ciems.

"Sen Latgalē nebijām bijuši. Nobraucot 300 kilometrus, jau jutāmies labi. Kad vajadzēja sākties ballei, ieslēdzām aparatūru uz pilnu jaudu, bet pēkšņi pazuda elektrība estrādē un visā apkārtnē. Acīmredzot mazā Baltinavas pilsētiņa Titānika jaudu nespēj turēt," sarunā ar DELFI Izklaide trako koncertu atminas Kiops.

Tālākie notikumi risinājušies pavisam nekontrolējami, jo izrādījies, ka tuvumā nav neviena rīcības spējīga cilvēka, kurš varētu novērst bojājumus ciemā - visi jau atradušies lielkoncerta eiforijā.

"Elektriķis kuram bija jādežūrē, protams, bija "aizgājis plostā". Sākās maza panika," trakumus Baltinavā atceras Kiops. Beigu beigās tomēr atrasts kāds elektrosistēmu pārzinātājs, un, palīdzot Kiopa čomam, strāva kaut kā dabūta pie dzīvības.

Tiesa, aparatūru vairs ļauts darbināt tikai uz pusjaudu. Toties tālākie vakara notikumi atspēkojuši sākotnējos pārdzīvojumus.

"Pie manis pienāca nofočēties jauka vietējā meiča. Mums momentā radās abpusējas simpātijas, un viss rullēja. Taču pats galvenais - šī drosmīgā meitene beigās aizmirsa ceļu uz mājām. Tā nu viņa vienā vasaras kleitiņā devās kopā ar mums uz Rīgu," stāsta Kiops.

Iepazīstoties tuvāk, Kiops noskaidrojis, ka jauno skaistuli sauc Sandra, un viņai ir 19 gadu. Meitene nav no mākslinieku aprindām, taču Kiops raksturo viņu kā "jauku un nesamaitātu dabas cilvēciņu". Populārais mūziķis izrādījis latgaļu meitenei galvaspilsētu, izvadājot viņu pa Rīgas svētkiem.

"Pats interesantākais, ka viņa pat vēl tagad ir Rīgā un saka, ka uz mājām tuvākajā laikā netaisās braukt," meitenes pārdrošais gājiens uzrunājis Kiopu. Par savu lielo mīlu Sandis Sandru vēl nesauc, taču teic, ka pret jauko meiteni viņam šobrīd esot dziļas simpātijas.

Mīlestībai netraucē pats meitenes vecums - 32 gadus vecais Kiops pēc šķiršanās no iepriekšējās draudzenes, kura bija par viņu vecāka, atzinies, ka turpmāk uz meitenēm virs 18 vispār neskatīsies. Taču Sandrai jau 19. "Dzīvē vienmēr gadās izņēmumi! Un vispār, kur 18, tur arī 19 blakus," smejas Kiops.

Sandra viņu pārņēmusi tik ļoti, ka mākslinieks, kurš pazīstams kā skandalozs meitu ģēģeris, pat nesatraucas par to, ka greizsirdības dēļ no viņa novērsīsies citas fanes. "Domāju, ka fanes jau pieradušas pie tā, ka reizīti pa reizītei man mainās mūzas. Redz, tādā veidā fanes zina, ka arī viņas varbūt kādreiz nokļūs pie mīļotā mākslinieka tuvāk," viltīgi smīn Kiops.

Galerijā: kadri no vētrainās nedēļas nogales, kas Kiopam sākās ar ballīti Baltinavā, bet beidzās Rīgas svētkos kopā ar jauno simpātiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!