Foto: Privātais arhīvs

Pavasarim sākoties, izšķīrušies divi populāri Latvijas mūziķi, kuri bija paguvuši arī izveidot skatuves duetu - pazīstamās grupas Rebel dziedātāja Lolita Novikova un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā kopā ar jaunu pielūdzēju).

"Attiecību pārtraukšana bija visai loģiska - Lola daudz dzīvojas pa ārzemēm, bet es vairāk esmu Latvijā. Attālums jau šķir, mums ir katram sava privātā dzīve - viņai ir puiši ārzemēs, savi tusiņi, un man vispār labāk patīk jauniņās - tādas uz 18 un zemāk," sarunā ar DELFI Izklaide par šķiršanās iemesliem stāsta Kiops.

Mūziķim pašlaik ir 32 gadi, bet Lola ir 15 gadus vecāka. Lai gan Kiopa draugiem izskatīgā rokere ļoti gājusi pie sirds, Kiops sapratis, ka viņu tomēr velk uz jaunajām.

"Laikā, kad draudzējos ar Lolu, man sāka zust fanes! Uz maniem koncertiem allaž nākuši meiteņu pūļi, bet nu nāca mazāk - iespējams, raustījās, redzot, ka man jau blakus ir sieviete. Taču nu jau ātri vien visas ir atpakaļ," smejas meiteņu mīlulis.

Pēc mīlas attiecību pārtraukšanas pāris saglabājis draudzīgas attiecības, un Kiops pieļauj iespēju, ka abi šad tad varētu pat kopā uzstāties. Atkal kā brīvs vīrietis mūziķis jau kaļ pikantus plānus.

"Pēc roka perioda, kas man bija kopā ar Lolu, atkal atgriezīšos pie deju mūzikas. Man padomā jauns deju projekts, kas orientēts tieši uz jaunām meitenēm," ieceres atklāj Kiops. Deju projektu viņš iecerējis uzsākt ar vērienu - izdodot provokatīvu klipu, kurā meitenes redzamas kailām krūtīm.

"Domāju to filmēt pie viena džeka pirtī un jūrmalā; pats būšu arī režisors. Meitenes ir jau atrastas - rīkoju speciālu atlasi, uz kuru pieteicās ļoti daudzas. Atlasījām smukākās. Citas prasīja, kāda būs samaksa. Atbildēju godīgi: lielas samaksas nebūs, bet tu būsi zvaigzne. Kaut kā taču tos cilvēkus vajag pārsteigt," uzjautrinās populārais skatuves mākslinieks.

Pēc attiecību pārtraukšanas ar Lolu Kiops nesteigsies meklēt jaunu mīlu. "Man jau tās meitenes visu laiku līp klāt, bet es uzskatu, ka vīrietim jābūt vienam ar daudzām meitenēm apkārt," smaida Kiops.

Galerijā: Sandis Kiops un viņa neskaitāmās pielūdzējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!