Foto: DELFI

Otrdien, 17. aprīlī, Rīgā notikušajā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 atlasē piedalījās arī šova Okartes skatuve dalībniece Antra Stafecka (attēlā), bet trešdienas rītā meitene veselības problēmu atkal bija spiesta doties pie mediķiem.

Pēc uzstāšanās Jaunā viļņa atlasē un atgriešanās šova dzīvoklī Antra jutās tik slikti, ka devās uz savu gultu - arī vakara tiešraidē un "karstajās sarunās" meitene nepiedalījās, bet visu pievakari pavadīja gulšņājot. 

Kā portālam DELFI Izklaide atklāja šova veidotāji, Antra slikti jūtas jau labu laiku, taču spītīgi nav vēlējusies doties pie ārsta. Antra Okartes skatuvē jau ienākusi daļēji slima, un kaite ar laiku saasinājusies. Meitene nedaudz apārstēta, bet nu jau kādu laiku atkal sūdzējusies par galvassāpēm un paaugstinātu temperatūru. 

Par to, ka Jaunā viļņa atlases vietā meitenei steigšus vajadzētu braukt uz slimnīcu, Antra nevēlējusies ne dzirdēt, un tikai pēc tās šova veidotājiem teju ar varu izdevies jauno mākslinieci aizdzīt pie daktera. Šova veidotāji nopietni nobažījušies par Antras veselības stāvokli, jo ārsta vizīte, kura bija paredzēta kā ātrs rīta darbiņš, pamatīgi ieilgusi.

Pati Antra trešdien sarunā ar DELFI Izklaidi par savām veselības problēmām sīkāk stāstīt nevēlējās - viņa vien atklāja, ka šobrīd notiek izmeklējumi, bet to, kas viņai kaiš un kāds būs mediķu spriedums, Antra uzzināšot tikai vēlāk.

Šī nav pirmā reize, kad šova laikā Antrai saasinās senās veselības problēmas, un viņa jau ir pametusi šova telpas, lai dotos pie mediķiem. Tāpat viņa marta izskaņā vairākas dienas pavadīja mājās ārstējoties, tomēr šovā nolēma atgriezties.

Šobrīd gan viņa par savu atgriešanos Okartes skatuves dzīvoklī runā izvairīgi. "Uz šo jautājumu es pagaidām nemācēšu atbildēt," atzina Antra un paskaidroja, ka ir jāsagaida medicīnisko izmeklējumu rezultāti, lai zinātu, kā rīkoties tālāk. 

Arī viņas mīļotais vīrietis Ģirts sīkākus komentārus par dzīvesbiedres veselības stāvokli nevarēja sniegt - viņš šobrīd atrodas darbā, un tāpēc nevar būt blakus savai draudzenei, bet, komentējot meitenes veselības problēmas, atzina, ka tās radījis "viss kopā" un "sen jau viss ir krājies".

Zināms, ka Antrai būs jāveic vesela virkne izmeklējumu, kas nozīmē, ka meitene kādu laiku nevarēs atgriezties šovā. Administrācija pagaidām nezina, vai meitene būs spējīga piedalīties piektdienas koncertā un vai būs spiesta palikt slimnīcā vai ārstēsies mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!