Foto: DELFI

Viena no šova Okartes skatuve līderēm, dziedātāja Antra Stafecka jeb Džūda (attēlā) otrdien pametusi šova telpas – viņai bijusi paaugstināta temperatūra, un, lai neapdraudētu pārējos dalībniekus, meitene aizsūtīta ārstēties mājās.

Šīs nedēļas sākumā Stafecka devās pie zobārsta, kur viņai tika veikta nopietna procedūra - pirmdienas vakara tiešraidē meitene spēja smaidīt tikai ar pusi sejas un uz pārējo dalībnieku jautājumiem atbildēja izvairīgi, vien minot, ka pie ārsta viņai gan griezts, gan šūts.

Tā kā otrdienas rītā dziedātāja pamodusies ar paaugstinātu temperatūru un citiem slimības simptomiem, viņa devusies pie ģimenes ārsta, lai veiktu nepieciešamās analīzes, jo šova veidotāji bažījas, ka pēc iziešanas ārpasaulē Antra varētu būt saķērusi gripu vai citu vīrusu, kas apdraudētu pārējos šova dalībniekus.

Pēc ārstu pārbaudēm Antra un šova administrācija nolēmusi, ka meitenei drošāk ir doties ārstēties mājās, un šobrīd Stafecka šova telpas uz laiku ir pametusi. LNT pārstāvji pauž cerību, ka piektdien dziedātāja jau būs uz kājām, un arī pati Antra ir noskaņota optimistiski.

"Jā, man ir nelielas veselības problēmas, bet viss būs kārtībā - piektdien es noteikti būšu atpakaļ. Šobrīd visādi vīrusi klejo apkārt, tāpēc nav nekāds brīnums, ka esmu kādu no tiem noķērusi," sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja Antra, kura ir pārliecināta, ka arī mājās viņai izdosies labi sagatavoties piektdienas koncertam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!