Foto: DELFI

Skandalozais pašmāju skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā), kurš nesen ar lielu pompu piedalījās LNT šovā Precamies!?!, nolēmis iekarot klausītāju sirdis arī ārpus dzimtās zemes robežām – dziedātājs apņēmies pieteikties šovā Давай поженимся!, kas varētu kalpot kā atspēriena punkts Krievijas "iekarošanā".

Sarunā ar DELFI Izklaidi Kiops pastāstīja, ka viņš jau ir rūpīgi izpētījis šova mājaslapu, bet pieteikšanās Давай поженимся! raidījumam neesot tik vienkārša - iesākumā jāsūta maksas īsziņa, pēc kuras iespējama reģistrācija, un tad sākas gaidīšanas laiks.

"Kas man tur ko iesēsties vilcienā un aizbraukt līdz Maskavai? Protams, man tur var sanākt kā meitenēm no laukiem, kuras, atbraucot uz Rīgu, zina tikai autoostu, bet esmu pietiekami lokans un gan jau ātri tur visu aptvertu," uzskata Kiops.

Arī ar krievu valodu Sandim nekādu problēmu neesot - Latvijā viņam ir pietiekami daudz krievu tautības draugu, un mūziķis ir pārliecināts, ka valodas prasmes ir pietiekami labas, lai apžilbinātu Krievijas šova skatītājus.

Dalību šovā, kurā dziedātājs plāno ne tikai iepazīties, bet arī uzdziedāt un, protams, nodemonstrēt savu leģendāro "Pīlādžogas spērienu", Sandis uzskata par pirmo atspēriena punktu kāda sava senā sapņa realizēšanai.

"Es jau sen par to esmu domājis un esmu apņēmies - līdz 40 gadu vecumam es kļūšu slavens Krievijā. Man vēl ir seši gadi laika," atzīst Kiops, kurām 24. decembrī apritēs 34 gadi.

"Eiropas tirgus mani nekad nav interesējis, un uz turieni mani nevelk. Tā ir cita mentalitāte, un man tā nav interesanta. Kamēr, piemēram, latvieši tam vēl nav gatavi, Krievijā visi dzīvo tikai uz skandāliem, un tas tiek uztverts normāli. Man tā vide ļoti patīk," par kaimiņvalsti jūsmo Sandis.

"Krievijas mūzikas biznesā ir nauda, bet cilvēki tur ir patiesi un sirsnīgi, tieši tādi, kādi man patīk," pamato dziedātājs un sola, ka jau maksimums piecu gadu laikā Krievijā cilvēki zinās viņa "Pīlādžogas spērienu".

"Tas nav nereāli, jo Latvijā arī agrāk to nezināja tik labi, bet tagad, ja cilvēks nezina manu spērienu, viņam ir jābūt mucā augušam," pārliecināts ir Sandis. Tiesa, Kiopa Krievijas iekarošanas plāna īstenošanā svarīga vieta ir ne tikai dalībai šovā, bet arī citām nodarbēm.

"Man ir jāiepazīstas ar Krievijas meitenēm, bet labākajā gadījumā ar maskavietēm, jo tā man vieglāk būs nonākt apritē. Esmu jau agrāk sarakstījies ar meitenēm no Maskavas - viņas zināja, kas ir Latvija, bet tagad man tie kontakti jāatjauno," plānā dalās Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!