Foto: DELFI

Trešdienas, 14. novembra, vakarā LNT skatītājiem bija iespēja redzēt īpaši izklaidējošu šova Precamies!?! raidījumu – tajā piedalījās skandalozais pašmāju producents, dziedātājs un dzejnieks Sandis Kiops (attēlā), kurš uz šovu bija ieradies kopā ar saviem uzticīgajiem draugiem Ivo un Muri.

Par Sanda sirdi cīnījās trīs drosminieces - 21 gadu vecā kosmētikas veikala pārdevēja Anna, kura meklēja uzticīgu, emocionāli stipru un muskuļotu vīrieti, 25 gadus vecā grāmatvede Mārīte un 24 gadus vecā biroja administratore Signe no Dobeles, kura meklē intelektuālu un izglītotu vīrieti, ar kuru apprecēties.

Viena no šova ekspertēm - astroloģe Māra Ošuroka - norādīja, ka Sandis atraktīva tēla priekšstatu radījis, jo mānās – Kiops ir Mežāzis, kas patiesībā ir konservatīva zīme. Astroloģe arī atzina, ka saskaņā ar horoskopu viņš vairāk uztraucas par to, ko padomās citi, un tādēļ maskējas.

Mārīte uzreiz paziņoja, ka Sandis ir viens no Latvijas klauniem, bet Signes līdznācēji netika gudri, kas ir tie puiši, kas ieradušies kopā ar vakara galveno varoni, un vai viņi visi nav geji.

Ošuroka pēc Sanda paziņojuma, ka viņš guļ tikai ar sievietēm, gan brīdinoši norādīja, ka dažiem cilvēkiem paiet ļoti ilgs laiks, kamēr viņi apzinās, ka ir homoseksuāli, un uzsvēra - horoskops rāda, ka viņš ir ļoti sievišķīgs, kas izpaužas gan ārējā izskatā, gan uzvedībā.

Raidījumā tika apspriesti daudzi Sanda privātās dzīves jautājumi – gan viņa neuzticība visām sievietēm, ko viņš savā mūžā ir mīlējis, gan mīļotās uzbrukums ar nazi, kas atstājis rētu uz vīrieša pieres, gan attiecības ar meitiņu māti un citas lietas - , bet pēc tam bija kārta meiteņu stāstiem.

Tiem gan jestrā trijotne īpaši lielu uzmanību nepievērsa un, kamēr meitenes stāstīja par savām ne vienmēr veiksmīgajām agrākajām attiecībām, visi trīs vīrieši ķiķināja, kaut ko pārsprieda un pat mēdījās.

Kiopa un viņa draugu uzvedība studijā ne pa jokam nokaitināja raidījuma vadītāju Binniju Ārbergu un abas ekspertes – gan astroloģe, gan uzvedības speciāliste Lote vīrietim pārmeta pārlieku bravūrību, nepieklājību, kā arī vairākkārt netieši norādīja meitenēm, ka izvēlēties šo vīrieti nebūtu prāta darbs.

Neviena no meitenēm par raidījuma radošās komandas piedāvāto izvēli lielā sajūsmā arī nebija – Anna paziņoja, ka kameru priekšā nedrīkst lietot tādus vārdus, ar kādiem viņa gribētu raksturot Sandi, un ieteica viņam lietot nomierinošus līdzekļus, bet Mārīte atzina, ka Sandim izdevies sabojāt priekšstatu gan par vīriešiem, gan mūziķiem.

Arī pats Sandis pēc šova filmēšanas neslēpa, ka no piedāvātās trijotnes viņam pievilcīga nav likusies neviena meitene, bet, tā kā pirms raidījuma viņam norādīts, ka obligāti kāda ir jāizvēlas, viņš devās pie Annas. Tiesa, meitene no viņa atsacījās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!