Foto: Reuters/Scanpix
Holivudas aktieru pāris Toms Krūzs un Keitija Holmsa parakstījuši sākotnējo vienošanos par abu meitas Suri (visi attēlā) aizbildniecības tiesībām.

Kā vēsta raidsabiedrība BBC, par to informējis Holmsas advokāts Džonatans Vulfs.

"Jautājums ir atrisināts un vienošanās – parakstīta. Esam ļoti priecīgi par Keitiju un ar saviļņojumu vērojam, kā viņa atver jaunu lappusi savā dzīvē," vēstījis aktrises pārstāvis.

Savā paziņojumā Vulfs izteicis pateicību Krūzam un viņa juristiem par sadarbošanos un profesionālismu, kas pusēm palīdzējis nonākt pie kompromisa, un Krūza pārstāvji atbildējuši ar to pašu.

Neviena no pusēm pagaidām nav izpaudusi vienošanās detaļas un Holmsas pārstāvis brīdinājis, ka medijos varētu parādīties nepatiesa informācija, jo parakstītā izlīguma teksts ir konfidenciāls, bet visi ir vienisprātis, ka galvenais jautājums ir sešus gadus vecās Suri aizbildniecība.

"Mēs esam apņēmušies kopīgi strādāt kā vecāki, lai sasniegtu to, kas atbilst mūsu meitas Suri interesēm. Mēs gribam mūsu ģimenes dzīvi saglabāt privātu, cienām viens otra garīgo pārliecību un atbalstām viens otra vecāka lomu," teikts pāra paziņojumā.

Krūza un Holmsas šķiršanās lietas pēdējā noklausīšanās paredzēta 17. jūlijā. Šķiršanās pieteikumu Holmsa iesniedza jūnija beigās, kā arī izteica vēlēšanos ierobežot meitas kontaktus ar tēvu viņa scientoloģiskās pārliecības dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!