Foto: AFP/Scanpix

Pēdējā laikā no Holivudas nākušas vairākas ziņas par slavenu pāru šķiršanos – pēc Džonija Depa un Vanesas Paradī, kā arī Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulību beigām līdzīgs rezultātu paredz arī Antonio Banderasa un Melānijas Grifitsas kopdzīvei.

Banderass un Grifitsa kopā ir jau 15 gadus, kas, pēc Holivudas mērogiem, ir gandrīz mūžība. Šajā laikā pārvarēta Grifitsas atkarība no alkohola un narkotikām, dzimusi meitiņa Stella un pieauguši Grifitsas bērni no viņas iepriekšējām laulībām.

Un tomēr slavenā pāra laulību dzīve sākusi ļodzīties, un kopīgie paziņas presei jau pavēstījuši par iespējamo šķiršanos. Kā galvenie iemesli tiek minēti greizsirdība un nauda.

Pirmkārt, Grifitsai esot apnikuši neskaitāmie siržu lauzēja Banderasa sānsoļi, kuru dēļ viņu visu laiku esot cietusi, tomēr sabiedrībā izlikusies, ka viss ir kārtībā. Otrkārt, Grifitsas karjerā jau sen iestājies noriets, turpretī Banderass joprojām ir pieprasīts un labi apmaksāts aktieris ar miljoniem dolāru lieliem honorāriem. Tāpēc viņa vēlas šķirties, lai visu laiku nebūtu jādzīvo slavenā vīra ēnā.

Pagaidām gan pāris oficiāli nav paziņojis par šķiršanos, taču vērīgie žurnālisti pamanījuši, ka atšķirībā no sava vīra Grifitsa kādu laiku vairs nenēsā laulību gredzenu.

Pirms Banderasa Grifitsa bija precējusies ar diviem citiem aktieriem - Stīvenu Baueru un Donu Džonsonu (divas reizes), bet Banderass gandrīz desmit gadus bija precējies ar Anu Lezu.

Aktieru pāris sāka tikties 1995. gadā, taču viņu attiecību sākums nebija rozēm kaisīts - neviens neticēja šādai savienībai un baumoja, ka spānis Banderass ar amerikāņu aktrisi apprecējies, lai veiksmīgāk veidotu karjeru Holivudā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!