Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 20. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas filmas – Krievijas komēdiju Tikšanās, latviešu filmu Mona, Nikolasa Keidža jaunāko filmu Rēgu bruņinieks 2, kā arī asa sižeta fantastikas filmu Karakuģis (Battleship).

Šajā episkajā grāvējfilmā, kuras pamatā ir Hasbro spēle, cīņa par mūsu planētas izdzīvošanu norisinās uz zemes, jūrā un debesīs, jo varonīgajiem amerikāņiem ir jāaizstāv pasaule pret nelūgtajiem citplanētu viesiem.

Filmas Karakuģis oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir Pīters Bergs, bet lomās skatāms seriāla True Blood aktieris Aleksandrs Skarsgārds, supermodele Bruklina Dekere, kanādiešu aktieris Teilors Kičs, "Oskara" balvas nominants Laiems Nīsons, kā arī barbadosiešu dziedātāja Rianna, kurai šī ir pirmā loma kino.

Filmas budžets ir visai iespaidīgs par Holivudas mērogiem - 200 miljoni dolāru, taču, visticamāk, filma šo naudu atpelnīs ar uzviju. Lai gan ļoti netipiskā kārtā filma uz ASV kinoekrāniem iznāks mēnesi vēlāk nekā Latvijā un citviet pasaulē, 58 miljonus tā jau īsā laikā paguvusi nopelnīt.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!