Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 20. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas ārvalstu filmas, un viena no tām ir Krievijas komēdija Tikšanās jeb Свидание, kuras režisors ir Jusups Bahšijevs.

Filmas sižets ir sekojošs: jauns, neprecējies, veiksmīgs ķirurgs Dmitrijs Gorins pēc māsas ieteikuma norunā tikšanos ar viņas draudzeni - pievilcīgu skolotāju Aņu Svetlovu. Brīnišķīgā būtne alkohola iespaidā lietišķās pusdienās, kuras ir tik nozīmīgas Dmitrijam, zaudē pār sevi kontroli, un svinīgais pasākums pārvēršas murgā.

Aņas Terminatoram līdzīgā pielūdzēja vajāts, Dima paliek bez darba un bez iemīļotā motocikla, turklāt viņam draud cietumsods. Pakaļdzīšanās, pikantas un kutelīgas situācijas, šampanietis, galvu reibinoši triki ar motociklu un, protams, visam pāri mīlestība.

Filmas Tikšanās oficiālais reklāmas treileris

Lomās iejutušies aktieri Sergejs Badjuks, Aļona Babenko, Konstantīns Murzenko, bet abās galvenajās mīlētāju lomās skatāmi Jekaterina Kļimova un Vladimirs Krestovskis, kurš plašāk pazīstams nevis kā aktieris, bet gan kā populārās grupas Uma2rman vokālists.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!