Foto: DELFI

Trešdienas, 28. marta, vakarā Spice Home noticis nebijis suņu modes šovs – četrkājaiņi defilēja pa mēli, tērpušies kā vēsturiskas personības. Karaliskās modes demonstrēja arī slavenību mīluļi, tostarp dziedātāju LienesCandy un Samantas Tīnas suņuki.

Modes skatē tika demonstrēti tērpi no suņu apģērbu un aksesuāru dizaineres Tatjanas Felsbergas kolekcijas Suņu balle Vindzoras pilī. Četrkājainie draugi, tērpušies krāšņajos kostīmos, iejutās dažādu vēsturisku personību lomās, radot balles sajūtu.

Kā īpašie viesi modes skatē piedalījās un spēkus modes demonstrēšanā izmēģināja dziedātāja LieneCandy ar savu Jorkšīras terjera meitenīti Pūciņu, Samanta Tīna ar čivavas puisīti Skarabeju un tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce, kura skatē pavadīja toiterjeru Ferdinandu fon Švarcu.

Neiztrūkstoši skatē piedalījās arī Latvijas slavenākā un modīgākā kucīte - jorkšīras terjeru meitene Frančeska, kuras saimnieki ir antikvariātu īpašnieks Artūrs Avotiņš un viņa dzīvesbiedre Jeļena Jekateriņičeva.

Visi skates viesi bija aicināti ierasties kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem, tāpēc glīti sapucētu suņuku pasākumā nudien netrūka. Visus četrkājaiņus gaidīja gards pārsteigums - pēc īpaši izstrādātas receptes gatavota suņu torte.

Modes skati vadīja pazīstamā TV seja Ketija Dombrovska, kurai izdevās nodibināt ļoti labu kontaktu ar dzīvnieciņiem.

Ar modes skati Spice Home atklāta Baltijas valstīs unikāla dzīvnieku arēna Royal Canin Dino ARENA, kurā turpmāk katru nedēļas nogali notiks dažādi pasākumi dzīvniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!