Foto: F64

Trešdien, 25. janvārī, tirdzniecības parkā Alfa tika atklāta labdarības akcija un izstāde Mans draugs Rūdis. Kur ir tavs?, kuru plašā pulkā apmeklēja arī pašmāju mūziķi.

Akcijas mērķis ir sabiedrībai atgādināt sabiedrībai, ka, ja tev vēl nav savs četrkājainais mīlulis, tad vari adoptēt to no patversmes, kā arī palīdzēt patversmē mītošajiem dzīvnieciņiem izvedot viņus pastaigās, samīļojot, atvedot ikdienā nepieciešamās lietas vai arī piezvanot uz ziedojumu tālruni 90067007.

Akcijas rīkošanā piedalās trīs organizācijas - Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balva, fonds Ziedot.lv un tirdzniecības parks Alfa, bet visi iegūtie ziedojumi tiks nodoti dzīvnieku patversmēm Ulubele un Dzīvnieku draugs.

Akcija savā ziņā turpina mūžībā aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa iesāktos darbus dzīvnieku atbalstam - akcijas nosaukumā minētais Rūdis ir Mārtiņa suņa Pepes dēls, kurš uzņemts dziedātāja Kažas un viņa draudzenes ģimenē.

Akcijas atklāšanas pasākumu, kurā tika dots starts arī balsojumam Gada dziesma 2011, plašā pulkā apmeklēja arī pašmāju mūziķi - dziesminieks Goran Gora, dziedātāja LieneCandy (attēlā) ar savu mīluli Pūciņu, grupas Musiqq puiši, Dzelzs vilka līderis Juris Kaukulis un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!