Foto: Vida Press
Mūsdienās daudz cilvēku cenšas par katru cenu iemantot slavu – daži no viņiem kaut ko arī dara, bet citiem praktiski nekas nav jādara, tikai slavas saulītei jārāda savs ķermenis.

Šobrīd 18 gadus vecā Kortnija Stodena (attēlā) formāli skaitās dziedātāja un televīzijas personība, taču slavu izpelnījusies ar savu daiļo ķermeni un to, ka 16 gadu vecumā apprecējās ar aktieri Dagu Hačinsonu (Horass no seriāla Lost), kurš tobrīd bija 51 gadu vecs.

Kortnijai gan ir liels fanu pūlis - viņas Twitter ierakstiem seko 120 000 cilvēku. Tāpēc arī Kortnija ļoti cenšas: "es runāju divās valodās - angļu un ķermeņa valodā," viņa raksta.

Kortnija ir veģetāriete, un dzīvnieku tiesību aizsardzības biedrības PETA vārdā reklamē veselīgu uzturu, kurā neietilpst nekādi miruši zvēri.

Uz 18 dzimšanas dienu vīrs viņai uzdāvināja mazu itāļu dzinējsunīti, kurš tagad kļuvis par ģimenes mīluli. Kortnijai patīk ar viņu spēlēties, tāpēc nereti tiek pieaicināti profesionāli fotogrāfi, lai šīs rotaļas kvalitatīvi tiktu iemūžinātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!