Šonedēļ Zaporožjes apgabalā nošauts kārtējais dīvainais dzīvnieks, kas pēc nāves nodots vietējiem zinātniekiem. Autopsijas rezultāti vēl nav zināmi, bet Mihailovas ciemata iedzīvotāji ir pārliecināti, ka viņi ir nogalinājuši mītisko čupakabru jeb kazu vampīru.

Pēc aculiecinieku stāstiem, nošautais zvērs ir ar īsu spalvu, netīri pelēcīgā krāsā, ar garu asti, spēcīgām pakaļkājām un īsām priekšķepām.

"Mūsu apvidū ir daudz zaķu, lapsu, vilku un pat stirnas. Bet tas, ko mums atnesa, nav līdzīgs nevienam no tiem. Skaidrs viens - tas ir plēsējs, kas medī pa naktīm. Viņam ir asi ilkņi, ar kuru palīdzību viņš medī putnus, bet, iespējams, trušus," vietējai presei stāstījis ciemata veterinārs Jurijs Iļčenko.

Ciemata iedzīvotāji pēc čupakabras atrašanas esot ne pa jokam pārbijušies, jo uzskata, ka nogalinātā dzīvnieka ciltsbrāļi nāks atriebties par šo slepkavību.

Pēdējo dažu gadu laikā šī jau ir kārtējā reize, kad tieši Ukrainā manīti nenosakāmas izcelsmes dzīvnieki, tāpēc māņticīgākie ukraiņi pieļauj, ka šī čupakabru invāzija ir kāds dieva uzlikts sods par to, ka valstī notiek briesmīgas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!