Foto: DELFI

Ceturtajā šova Latvijas Zelta talanti raidījumā noskaidrots, ka deviņiem jau pusfinālā iekļuvušajiem talantīgajiem Latvijas iedzīvotājiem pievienojas vēl trīs – freerun un parkour stila vingrotāji, maza deklamētāja un talantīga dziedātāja.

Kā pirmie ceturtajā šova raidījumā uzstājās dejotāju pāris Jekaterina Novokreščenniha un Deniss Tumakovs, kuru emocionāli izjustais un neparastais priekšnesums izpelnījās atzinību no visiem žūrijas pārstāvjiem.

Dejotājiem sekoja Linda Liepiņa, kuras talants ir vijoles spēlēšana dažādos mūzikas stilos. Žūrija meiteni paslavēja, taču ieteica turpināt mācīties, lai savu talantu attīstītu.

Bargā horeogrāfa Agra Daņiļēviča un pārējo žūrijas locekļu uzslavas izpelnījās astoņgadīgais dejotājs Alans Adams, kurš hiphopa ritmos iejutās kā īsts profesionālis.

Tehnisku problēmu dēļ savu uzstāšanos pārtraukt, lai pēc tam atkal sāktu no jauna, nācās Piggy Drive ģitāristiem, bet viņiem sekoja freerun un parkour stila vingrotāji Ultimate Jump.

Ar neticamajiem akrobātiskajiem priekšnesumiem puiši kā pirmie ceturtajā raidījumā nopelnīja ceļazīmi uz pusfinālu. Pēc viņiem ar deklamēšanas prasmi žūriju sajūsmināja deviņus gadus vecā Daniela Rozmisa, kura kļuva par otru pusfinālisti.

Žonglieris Raitis ozols pārsteidza, savā priekšnesumā papildus tradicionālajām bumbiņām izmantojot tādus priekšmetus kā drēbju pakaramais un tukšas pudeles, bet par trešo pusfinālisti kļuva dziedātāja Agita Gabranova. Šovu noslēdza hiphopa dejotāji no Kaprīzes un dziedošais ģitārists Edgars Benislavskis.

Ultimate Jump, deklamētāja Daniela Rozmisa un dziedātāja Agita Gabranova pievienojas pārējiem pusfinālistiem, kas noteikti šova pirmajos raidījumos.

Tie ir koklētājs Ansis Jansons, ritma grupa Rythmical Storm, ielu vingrotāji brāļi Kozlovi, mazais kalendāra pārzinātājs Deivids Timošenkovs, BK Valmiera karsējas, izklaidējošā apvienība Īsāk sakot, vēderdejotāja Sintija Vaidere, Mūzikas studijas bērni un dziedātāja Diāna Judelsone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!