Foto: DELFI

Par šova Latvijas Zelta talanti otrā raidījuma sensāciju kļuvis jaunais līnijdeju meistars Krišjānis Bite (attēlā). Lai gan puisis pusfinālā netika, par viņu šobrīd runā visi - gan neparasti atraktīvā priekšnesuma, gan žūrijas pārstāvja Agra Daņiļēviča skarbās kritikas dēļ.

14 gadus vecais Krišjānis Bite no Jautrajiem zābaciņiem raidījumā uzstājās ar īpaši atraktīvu līnijdeju priekšnesumu, taču negaidīti saņēma skarbu kritiku no žūrijā sēdošā horeogrāfa Agra Daņiļēviča, kurš pārmeta jaunajam censonim, ka tas uz skatuves esot pārāk sievišķīgs - īpaši sievišķīgas esot viņa rokas, turkāt puisim esot izgāzts vēders.

"Es esmu mazliet apvainojies uz Daņiļēviču. Profesionālis var kritizēt priekšnesumu, dot padomus tehnikas ziņā, bet ne jau apvainot manu ķermeni! Tā taču nav mana vaina, ka man ir tāds ķermenis!

Jā, es apzinos, ka man vairāk jāpiestrādā pie rokām, taču nav pieļaujams tas, ka profesionālis ņirgājas par to, kā cilvēks izskatās! Es uzskatu, ka Daņiļēvičs paņirgājās par mani un manu ķermeni," sarunā ar DELFI Izklaide savu viedokli par žūrijas vērtējumu pauž jaunais dejotājs Krišjānis.

Vērtējot savu uzstāšanos, puisis godīgi atzīstas, ka pielaidis zināmas kļūdas, taču uzskata, ka kopumā priekšnesums izdevies. Jebkurā gadījumā skarbais žūrijas vērtējums nebūt nav laupījis talantīgajam Krišjānim darba sparu.

Puisis, kuram jau pieder vairāki čempiona tituli starptautiskos deju konkursos, neskumst par to, ka nepaveicās tikt tālāk Latvijas Zelta talantos, bet jau pošas uz starptautiskām līnijdeju sacensībām, kas maijā notiks Spānijā.

"Lai arī kā, šovā piedalīties noteikti bija vērts. Man prieks, ka daudzi skatītāji pēc šova mani uzmundrina ar pozitīvām vēstulēm, raksta, ka esmu labi nodejojis. Priecājos, ka ar savu uzstāšanos izdevās arī likt cilvēkiem saprast to, cik līnijdejas var būt dažādas, un ka tās nav tikai rindā dejojoši cilvēki.

Savu nākotni noteikti saistu ar skatuvi - gan dejām, gan aktiermākslu, kas mani arī ļoti aizrauj. Ja būs tāda iespēja, labprāt piedalīšos vēl kādā šovā, piemēram Okartes skatuvē," stāsta Krišjānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!