Foto: Mango

Lai pieteiktos dalībai jaunajā telekompānijas šovā Pelnrušķīte, kas sola ikvienai Latvijas meitenei izdzīvot īstu pasaku varones stāstu, uz atlasi bija ieradušies vairāki desmiti meiteņu, kuru starpā bija gan mājsaimnieces, gan mammas, gan citas spilgtas personības.

No pretendentēm uz dalību šovā Pelnrušķīte LNT pieprasīja īpašības, kas piemita arī visiem zināmās pasakas varonei - sirds gudrību, erudīciju, labestību un smalkumu. Sevi par dotajam aprakstam atbilstošu bija uzskatījušas aptuveni 70 meitenes, kuras pirmdien, 9. janvārī, bija ieradušās uz atlasi LNT, lai reprezentētu sevi un pastāstītu par saviem sasniegumiem.

Meitenes bija cītīgi gatavojušās atlasei un uzstājās ar īpaši iestudētiem priekšnesumiem, demonstrējot savus talantus mūzikā, dejā un aktiermākslā. Kāda no meitenēm uzdevumam bija piegājusi īpaši nopietni un uz atlasi ieradusies stilizētā pelnrušķītes tērpā un notriepusies ar miltiem. Šovs bija ieinteresējis arī jaunās mammas, no kurām dažas uz atlasi bija ieradušās ar atvasītēm.

No visām kandidātēm LNT būs jāizvēlas 12 meitenes, kuras jau drīzumā ekrānā izdzīvos Pelnrušķītes stāstu. Ikvienu "pelnrušķīti" sagaida visdažādākie uzdevumi, kuros vajadzēs mācīties dejot, ģērbties un iziet sabiedrībā.

Katrs no pārbaudījumiem būs pilns satraucošu un negaidītu pavērsienu, kuros meitenēm būs iespēja apliecināt savas īpašības un dotības, lai iemantotu ekspertu atzinību un izcīnītu uzvaru šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!