Foto: Publicitātes foto

Pāris, kas radās LNT šova Okartes skatuve pirmās sezonas laikā un kura mīlas stāsts turpinās arī otrajā šova sezonā – Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts, naktī pēc pagājušās piektdienas koncerta "apprecējušies".

Jaunieši gredzenu mina naktī pēc trešā Okartes skatuves koncerta. Kāzas bija Pujāta ideja - puisi tik ļoti sajūsmināja Sabīnes izskats krāšņajā koncerta kleitā, ka viņš saprata - laiks rīkoties un beidzot noformēt abu attiecības oficiāli.

Kāzu ceremonija notika turpat LNT dzīvoklī, un jauno pāri salaulāja Buks jeb Jānis Buķelis. Kā viņš pats smējās, viņam kā ugunsdzēsējam šovā ir tādas pašas pilnvaras kā kapteinim uz kuģa, kuram arī dota atļauja laulāšanai.

Sabīnes un Pujāta mīlas stāsts sākās īsi pēc tam, kad abi sāka kopā dzīvot šova pirmajā sezonā. Sākumā kolēģi uz šīm attiecībām skatījās skeptiski - tika pat izteikta versija, ka Pujāts čupojoties ar Sabīni tikai tad, kad ir iedzēris, un arī pati Sabīne sākumā izteicās, ka nedomājot, ka abu simpātijas pāraugs nopietnākās jūtās.

Tomēr sirdij nepavēlēsi - jau pavisam drīz pāris vairs nespēja slēpt savstarpējās simpātijas, kameru priekšā ļaujoties kvēliem skūpstiem, bet jau pēc kopā šovā nodzīvota pusotra mēneša Pujāts, lietojot necenzētus krievu lamuvārdus, tiešraidē atzinās Sabīnei mīlestībā, un abi kļuva par šova sirsnīgāko pārīti.

Abu šovu sezonu starplaikā Sabīne paguva iepazīties ar Pujāta vecākiem, un, dodoties piedalīties otrajā sezonā, atzina, ka to daļēji dara Pujāta dēļ, kurš arī piekritis šovam. Kāzu norisē būs iespējams ieskatīties pirmdienas, 6. februāra vakarā Kanālā 2 pulksten 21.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!