Foto: DELFI

Šonedēļ LNT talantu šovs Okartes skatuve sagādāja divus pārsteigumus – nedēļas sākumā tika paziņots, ka turpmāk dalībnieku koncerti Rīgas kinostudijā notiks piektdienu vakaros, bet īsi pirms koncerta šova fanus pāršalca vēsts, ka 25. novembra vakarā šovu nāksies pamesties vienai no grupām.

Kā jau ierasts, visas sešas jauno dalībnieku grupas kāpa uz lielās skatuves, lai priecētu gan televīzijas skatītājus, gan klātesošos viesus ar jau atpazīstamiem radio hitiem un savām oriģinālkompozīcijām, bet pēc priekšnesumiem censoņiem bija iespēja uzklausīt žūrijas vērtējumus.

Šoreiz smagos vērtētāju pienākumus bija uzņēmies Radio SWH pārstāvis Jānis Šipkēvics, kurš aizvietoja jau pastāvīgo žūrijas vadītāju, dzejnieku un producentu Guntaru Raču, kā arī stila eksperte Maija Silova un ārvalstu viesis, radiostacijas SPIN Europe vadītājs un programmu direktors ar 30 gadu pieredzi ASV un Eiropā Marks Vests Marks Vests.

Pirmajā vietā šajā liktenīgajā koncertā ierindojās apvienība nu un, kas skatītāju un žūrijas simpātijas iemantoja ar Didža Bordo sacerēto dziesmiņu par dzīvi talantu šovā Cilvēku zoodārzs, kuras priekšnesumu papildināja arī atraktīvais Sabīnes Berezinas repa izpildījums. 

Otrajā vietā ierindojās muzikālā apvienība 4 vēji, bet trešajā vietā, tikai nedaudz atpaliekot no 2. vietas ieguvējiem, iekļuva T-Band, kuras vienīgo dalībnieci Košo iespēja turpināt cīņu šovā pamatīgi samulsināja.

Ceturtajā vietā ierindojās vienīgā grupa, kurai izdevies palikt četru cilvēku sastāvā - Jātnieki, piektajā vietā, par mata tiesu izvairoties no izbalsošanas, iekļuva Kā viens dalībniece Inga, bet no šova nācās atvadīties grupai Zvaigžņu zagļi.

Abas meitenes - Kikī un Marta - pēc zaudējuma neslēpa asaras, pateicās atbalstītājiem, draugiem, pārējiem dalībniekiem un atbalstītājiem, kā arī solīja, ka viņas nekur nepazudīs.

Galerijā: ieskats Zvaigžņu zagļu gaitās no šova sākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!