Foto: Mango

Par Okartes skatuves brunču mednieku jau nodēvētais Jātnieku Rikardions (attēlā) zina, ka ārpus šova dzīvokļa viņu jau gaida mīlā kvēlojošas meitenes, taču puisis brīdina fanes, ka attiecībās neielaidīsies, kamēr nebūs pārliecināts, ka meitenes viņu vēlas personības, ne popularitātes dēļ.

"Zinu, ka, izejot no šova, man tiks pievērsta pastiprināta meiteņu uzmanība, bet es jau vienmēr esmu  pastiprināti interesējis meitenes. Man nekad nav bijis grūti dabūt meiteni - domāju, ka te nostrādā mans žilbinošais smaids, pozitīvisms un neizsīkstošā enerģija. Protams, arī muzikalitāte ir bonuss, bet domāju, ka, pirmkārt, es patīku meitenēm kā cilvēks," sarunā ar izklaides portālu Mango spriež Rikardions.

Saviem šova kolēģiem Rikardions jau paspējis palielīties, ka meitenes viņam rakstot vēstules un nevarot vien sagaidīt, kad siržu lauzējs tiks brīvībā, bet pārējie talanti iesmej, ka puisim sirds neizturēs tādas mīlas aktivitātes un nāksies lietot palīglīdzekļus, piemēram, Viagru.

"Man pašam izskata ziņā patīk tumšmates ar melnām acīm, bet, ja runājam par raksturu, meklēju tādu pašu kā es - dzīvespriecīgu, izpalīdzīgu un kārtīgu," savu gaumi atklāj talantīgais puisis.

Šovā puisis mēģinājis piecirst kanti kā grupas kolēģei Anetei, tā pašai Olgai Rajeckai, un pie puiša uz intīmu randiņu pat bija ieradusies kāda fane no ārpuses. Diemžēl ar nevienu no trim skaistulēm Rikardo nekas nesanāca.

"Ar Aneti un Olgu tas bija vairāk šovam, bet tai meitenei no ārpuses, kā izrādījās, bija citas intereses - viņa gribēja nevis satikt mani, bet gan gūt slavu. Tāpēc pašlaik joprojām esmu brīvs," atklāj simpātiskais puisis. Viņš gan brīdina meitenes, ka uzreiz pēc iznākšanas no šova attiecībās neielaidīsies.

"Negribu, lai meitenes ar mani grib draudzēties tikai tāpēc, ka esmu populārs. Turklāt man būs daudz citu darbu. Tad jau manīs, kā būs ar tām attiecībām," spriež puisis. Šovā viņš jau ticis pie brunču mednieka slavas.

"Bet es jau arī esmu brunču mednieks! Jau skolas laikā gan skolotājas, gan klasesbiedri smējās par to, ka esmu īsts mačo. Laikam mans smaids un uzvedība rada tādu iespaidu," analizē jaunais talants.

Lielā fināla priekšvakarā Rikardions jūtas lieliski un cer, ka ar šovu viņa muzikālās gaitas nebeigsies. "Turpināšu koncertēt kopā ar Jātniekiem, kā arī atgriezīšos darbā - ikdienā tirgoju kartupeļus - es esmu tāds kā starpnieks," atklāj mūziķis.

Mākslinieks arī puslīdz salīdzis mieru ar grupas Kā viens puisi Ivaru Kļaviņu. Ivars izteicies, ka Rikardions ir divkosis, bet Rikardions iesmējis, ka Ivars esot mīzelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!