Foto: DELFI

Lai gan šovā Okartes skatuve pavadīta vien viena nedēļa, šis laiks devis pietiekami lielu atpazīstamību jaunajam dziedātājam Raitim Beķerim (attēlā pa kreisi). Tā kā puisis ir brīvs, sociālajos portālos par viņa sirsniņu notiek vesels konkurss, kuru ar nevainīgu joku uzsācis Mārtiņš Ruskis.

"Pašlaik apmeklēju vokālās nodarbības un attīstu sevi, bet rudenī esmu iecerējis stāties aktieros - gribu kļūt par dziedošo aktieri. Pēc šova manā dzīvē daudz kas ir mainījies uz pozitīvo pusi - esmu ieguvis atpazīstamību, un man ir lielāka motivācija kaut ko darīt, jo to atpazīstamību, ko man devis šovs, vējā palaist nedrīkst," par neprātīgo slavas saldmi sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Beķeris.

Lai gan puisis šovā nodzīvoja tikai nedēļu, cilvēku prātos viņš tomēr aizķēries. "Esmu populārs normas robežās. Cilvēki mani zina, bet nav tā, ka skrietu man uz ielas virsū bļaudami - vairāk atpazīst publiskos pasākumos," smejas jaunais talants.

Viņš uzskata, ka saņemšanās doties iekšā šovā, lai dzīvotu slēgtās telpās, viņam bijusi liela uzdrošināšanās, taču tas bijis to vērts, jo šovs būs kā atspēriena punkts turpmākās karjeras veidošanā.

Puiša nedēļu ilgā parādīšanās Okartes skatuvē jau paspējusi sajaukt prātus veselam pulkam meiteņu. Raitis nav slēpis, ka ir brīvs puisis, kas uzreiz saistījis meiteņu uzmanību.

"Kašera modes skates pasākumā Ruskis pa jokam pajautāja man, vai es esmu brīvs. Pateicu, ka esmu gan, un viņš publiski paziņoja, kas es meklēju draudzeni un lai meitenes sūta savus CV man uz draugiem. Tuvākās dienas no meiteņu vēstulēm draugos nebija miera! Kopā saņēmu vairāk kā 50 pieteikumus no meitenēm, kuras vēlējās attiecības.

Uz nevienu randiņu gan neaizgāju, jo lielākā daļa rakstītāju bija mazas meitenītes - jau pēc bildēm varēja redzēt, ka tur nekā nebūs. Tā ka ar tām meitenēm ir jautri - uzmanības man nudien netrūkst," smejas Beķeris, atklājot, ka viņa sirds joprojām ir brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!