Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 25. martā, Okartes skatuves 2 jauniešiem šova veidotāji bija sagādājuši īpašu pārsteigumu - talanti, kuri nemitīgi sūdzas par svaiga gaisa trūkumu un nīkšanu četrās sienās, tika aizvesti atpūtā uz Liepāju, kur tos sagaidīja vairāki neaizmirstami piedzīvojumi.

Ekskursija sākās ar pārsteigumu - talantiem, bija iespēja iejusties ieslodzīto ādā. Policijas pavadībā jaunieši tika nogādāti Liepājas Karostas cietumā, kur mūziķiem tika atgādināti disciplīnas un komandas darba principi, ko ekskursijas laikā nācās ievērot.

Ja kāds pārkāpa noteikumus, pumpēties, tupties un pievilkties nācās visiem. Kristaps Pujāts par sliktu uzvedību izpelnījās sodu - viņš bija spiests uzkopt cietuma grīdas. Tomam Bokumam savukārt nācās demonstrēt savas zināšanas gāzmaskas pareizā lietošanā.

Tālāk visi devās izbaudīt Liepājas vēju, jūru un pilsētas panorāmu no augstākā skatu punkta - Svētās Trīsvienības baznīcas torņa.

Nākamais piedzīvojums talantus sagaidīja Xmatti iekštelpu skeitparkā - tur jauniešiem bija iespēja demonstrēt savus talantus ekstrēmajā sportā. Uz skrituļslidām kāpa Kašers, Toms un Jānis Buķelis, bet BMX velosipēdus iemēģināja Sabīne un Sandija, kurām, visiem par pārsteigumu, tiešām izdevās "uzmīt" pa skeitparka rampām.

Vakaru noslēdza atpūta Liepājas Olimpiskā centra baseinos un SPA kompleksā. Pateicībā par jautro dienu, talanti sacerēja īpašu himnu kokteiļbāram Red Sun Buffet, kur regulāri pulcējas jauno talantu fani, ar nosaukumu Bufetei garām nepaiet. No baseiniem un burbuļvannām jauniešus bija neiespējami dabūt ārā līdz pat kompleksa slēgšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!