Foto: DELFI

Otrdienas, 8. maija, vakarā talantu šova Okartes skatuve dzīvoklī jautrība sita augstu vilni – tur risinājās atvadu ballīte, kuru apmeklēja arī daudzi no šova izbalsotie dalībnieki.

Piektdien Rīgas Centrāltirgū notiks šova noslēgums, kurā tiks noskaidrots mūzikla Dzimuši mūzikai galvenās lomas ieguvējs - tā kā atlikušajā laikā dalībniekiem priekšā nopietna gatavošanās fināla iznācienam, atvadu ballīte šovā notika jau otrdien.

Ballītes organizatoru pienākumus bija uzņēmies ekstravagantais Kašers, bet viņam asistēja Sabīne Berezina - par godu līksmajam burziņam meitene bija izvēlējusies blondu parūku, jo gaišā matu krāsa Sabīnei bija iepatikusies jau aizvadītajā nedēļā šova ietvaros notikušajā Blondīņu dienā.

Abi ballītes režisori saviem kolēģiem bija sarūpējuši patiesi inteliģentas izklaides - stafeti, kuras laikā dalībniekiem ar kokteiļu salmiņiem vienam otram bija jānodod gredzens, konfekšu attīšanas sacensības, limbo dejas un citas, bet vislielāko sajūsmu izraisīja kāda visai pikanta spēle.

Pēc ballītes rīkotāju aicinājuma drosmīgākajām šova meitenēm bija ar lūpu un zobu palīdzību jānomizo un jāapēd puišu biksēs iebāztie banāni - meitenes šai nodarbei, protams, nodevās ar lielu aizrautību, un arī no puišu sejām laimīga izteiksme šīs spēles laikā nenozuda.

Daļa meiteņu šajā spēlē jau bija guvušas zināmu pieredzi - līdzīga atrakcija notika Okartes skatuves Valentīna dienas ballītē, kurā banānu vietā meitenēm bija jānomizo un jāapēd cīsiņi.

Jautrība šova dzīvoklī nerimās līdz pat vēlai naktij, un trešdienas rītā sagurušajiem dalībniekiem bija atcelta rīta vingrošana, lai viņi varētu atgūties no svinībām un ar jauniem spēkiem sākt gatavoties izšķirošajai cīņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!