Foto: DELFI

Sestdien, 3. martā, telekompānijas LNT studijā norisinājās jau sestā talantu šova Okartes skatuve 2 izbalsošana, kas liktenīga kļuva šova dalībniecei Lingitai Linai Bopulu (attēlā).

Piektdien notikušajā Okartes skatuves koncertā pirmo reizi uzvarēja atraudziņu mīļotāja Sabīne Berezina, kura no visiem žūrijas pārstāvjiem - Guntara Rača, Laura Reinika un Kristapa Tālberga - saņēma pa devītniekam un palika otrajā vietā, bet pēc žūrijas un skatītāju apvienotā vērtējuma ierindojās pirmajā vietā.

Šova repertuāra direktors Guntars Račs koncertā uzsvēra pašu sacerētu dziesmu īpašo nozīmi turpmākajā karjeras attīstībā. "Okartes skatuve ir pats radošākais muzikālais šovs Latvijas šovu vēsturē," lepni izteicās Račs.

Otrajā vietā palika pagājušās nedēļas koncerta uzvarētāja Antra Stafecka jeb Džūda, trešajā - Marta Ritova, bet pēdējās divas vietas ieņēma Sandija Vīgante un Oskars Deigelis, kuriem saskaņā ar šova noteikumiem pēc tam bija jāsēžas uz izbalsošanas strīpas.

Viņiem pievienojās arī trešā šova dalībniece Lingita, kura tur kārtējo reizi nonāca pēc iekšējā balsojuma. Sestdienas izbalsošanā par Sandiju, Oskaru un Lingitu skatītāji nobalsoja vairāk nekā 3000 reizes, bet Lingitai bija nedaudz mazāks atbalsts, tāpēc meitenei šovu nācās pamest.

Līdz ar to izbalsotās Lingitas vietā šovā ienāca jauna dalībniece - meitene no Valmieras, kura izteicās, ka nākusi, lai "uzkrātu pieredzi un bagātinātu sevi". Kā noskaidrojās, šī meitene ir Kristīne Šomase - jau populārās dziedātājas Lienes Šomases māsa.

Foto galerijā: ieskats Okartes skatuves septītajā koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!