Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve 2 pozitīvais gariņš – Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers (attēlā) Valentīna dienas ballītē savārījis pamatīgas ziepes. Šampanieša apreibināts, Kašers kameru priekšā ļāvies kaislīgiem skūpstiem ar labāko draudzeni, kaut gan puisi ārpus šova uzticīgi gaida mīļotais cilvēks.

"Meitene, ar kuru es Valentīna dienas ballītē skūpstījos, nav mans mīļotais cilvēks - tā ir mana labākā draudzene un dvēseles radiniece. Es biju pārāk iejuties Amora lomā, un šampanietis apvienojumā ar šeit ilgi krātajām emocijām darīja savu - sāku bučoties ar labāko draudzeni," sarunā ar DELFI Izklaide kutelīgo situāciju skaidro Kašers.

Uz talantu Valentīna dienas ballīti, kurā dalībniekus bija atļauts apciemot viņu otrajām pusītēm, Kašers apzināti nav aicinājis savu mīļoto cilvēku, jo nevēlas visas Latvijas priekšā demonstrēt savas jūtas pret mīļoto, tāpēc uzaicinājis uz ballīti savu labāko draudzeni ar kuru vakara gaitā sācis kvēli skūpstīties.

"Mums šeit, šova telpās, ļoti pietrūkst mīlestības. Situācija, kurā esmu nonācis, radusies mīlestības trūkuma dēļ. Šeit iekšā ir ļoti grūti, un reizēm man gribas vienam kaut kur nolīst un izraudāties, jo emocijas iekšā krājas. Te iekšā mums ir sava dzīve, ārpusē viss ir pavisam citādi. Cilvēki nevar ielīst manā galvā un saprast, kas manī notiek.

Es diemžēl izvēlējos nepareizo veidu, lai remdētu iekrātās skumjas - alkoholu. Man vispār maz vajag, lai noreibtu, bet Valentīna dienas ballītē es izdzēru desmit glāzes šampanieša. Alkohola reibumā visas emocijas izlauzās uz āru kā liela mīlestība, ko gribas sniegt citiem. Kad reibums bija sasniegts, ļāvos sajūtām. Es aizmirsos, atbrīvojos un baudīju šo mīlestību, kas plūda no manis," notikušo analizē jaunais dziedātājs.

Šobrīd Kašers ir dziļās pārdomās par padarīto un jau uzrakstījis garas vēstules mīļotajam cilvēkam un labākajai draudzenei, lai mīļajiem izskaidrotu emocijas, kas viņu pārņēmušas Valentīna dienas pasākumā. Šo gadījumu puisis uztver kā vienu no dzīves mācībām, no kuras izdarīt atziņas, kas noderēs nākotnē.

"Es neko no padarītā nenožēloju. Biju izvēlējies nepareizo pieeju tam, kā atbrīvot emocijas, jo reibums nav attaisnojums manai rīcībai. Biju pārāk iegājis Valentīna dienas noskaņās - es pasākumā biju Amors, un mīlestība no manis burtiski plūda.

Uzskatu, ka nekas, kas ar mani dzīvē notiek, nav nejaušība. Arī šis traģikomiskais gadījums. Tas pārbaudīs manas attiecības, vai nu padarot tās spēcīgākas, vai izbeidzot.

Ļoti atvainojos saviem atbalstītājiem, ja ar šādu rīcību liku viņiem vilties sevī. Taču no katras kļūdas es mācos, un katra manis pieļautā kļūda mani padara zinošāku," uzskata Kašers.

Viņš cer, ka līdz lielajam piektdienas koncertam spēcīgās emocijas šī notikuma sakarā viņam būs jau rimušas, domas izdevies sakārtot, un viņš varēs priecēt skatītājus ar kā allaž pozitīvi uzlādējošu uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!