Foto: Privātais arhīvs

Jaunais mūzikas censonis Ivars Kļaviņš (attēlā) bijis šokēts, uzzinot, ka pats Mikrofona ierakstu vadītājs sociālajos tīklos publiski nosaucis viņu par idiotu, un spriež, ka tiek īstenota vesela kampaņa viņa izspiešanai no Latvijas mūzikas tirgus. Tomēr Kļaviņš nepadosies, jo zina – viņa gaitām līdzi seko pats Raimonds Pauls.

Ivaru šokējusi Guntara Rača rīcība pēc tam, kad Kļaviņš analizējis mūziklu Dzimuši mūzikai - pēc šīs publikācijas pat cienījamā Mikrofona ierakstu vadītāja nervi vairs nav izturējuši un viņš portālā Twitter ierakstījis: "Ja jums kādreiz dzīvē gribas sajusties kā idiotam, nomainiet savu vārdu uz jauno, skaisto Ivars Kļaviņš."

"Kad biju Okartes šovā, Račs un visi LNT producenti mūs visus mācīja, ka nu mēs esam publiskajā telpā, tiek vērots katrs mūsu solītis, mūsu tviterus lasa mūsu fani, tāpēc aizmirstam par rupjībām.

Ja ir piektdiena un mēs dzeram, mēs tvītojam, ka jauki atpūšamies, nevis paziņojam pasaulei, ka esam pālī. Bet šeku, reku mūsu dižais skolotājs pats uzkāpj uz sava grābekļa un dabū pa pieri ar tā kātu.

Tas man liek apšaubīt Rača intelekta līmeni. Ja Raimondam Paulam būtu Twitter konts, diez vai maestro ietu tajā šādi apsaukāties, vienalga, cik aizkaitināts būtu. No maestro mums nenācās dzirdēt rupjības, kad kāds ievilka nāsīs viņa naudiņu," sarunā ar DELFI Izklaidi spriež Kļaviņš.

Viņš joprojām paliekot pie saviem uzskatiem par Dzimuši mūzikai. "Nekāds šedevrs nav radīts, drīzāk lēta maskarāde, un organizatori lec ārā no biksēm, lai pārdotu vairāk biļešu uz šo vājprātu. Bet neviens pēc izrādes bravo nesauc," spriež Kļaviņš.

Jaunais mūziķis spriež, ka Račs jau sākotnēji redzējis viņa personā nopietnu konkurentu, kas nepakļausies viņa viedoklim, un savā ziņā tieši Račs vainojams pie tā, kāpēc tautieši kā aunu bars komentāros blēj par to, cik Kļaviņš netalantīgs.

"Ivars Kļaviņš nav nekas, Ivars Kļaviņš neprot neko ,Ivars Kļaviņš ir stulbenis, kuru pat nepaaicināja šova otrajā daļā - šādus un līdzīgus komentārus man allaž nākas lasīt zem saviem kritikas rakstiem. Vēlos oponēt komentētājiem.

Ivara Kļaviņa mūzika ir vienveidīga - tas bija Rača komentārs, kurš iesēdās daudzu cilvēku apziņās. Diemžēl lielākā daļa cilvēku, it sevišķi latviešu tautības, ir kā aitas - aitai pasaki, lai tā ēd zāli - tā arī iet un ēd, lai gan varētu ēst ko gardāku.

Tāpat kā aitas tauta reaģēja manā gadījumā - Račs pateica, ka, ja visas manas dziesmas saliktu vienā rindiņā, tās ne ar ko neatšķirtos. Nepiekrītu, domāju, ka Račs to darīja apzināti, lai mani iegāztu un tauta atdotu balsis par viņa favorītiem šovā," spriež Ivars.

Viņš uzskata, ka Račs apzināti veidojis šādu kampaņu pret ārkārtīgi talantīgo mūziķi, lai izsvēpētu viņu no vērienīgā Latvijas šovbiznesa, jo jutis nopietnu konkurenci - Ivars zina, kā pievērst uzmanību, un pēc citu noteikumiem viņš nespēlēs.

"Kas attiecas uz apgalvojumiem, ka esmu pilnībā sabojājis savas karjeras iespējas latviešu mūzikā, es teiktu, ka tā vis nav! Es esmu ieguvis popularitāti, skandalozu, bet tam nav nozīmes, jo, ja pirms tam reti kurš zināja, kas ir Ivars Kļavins, tagad mani visi zina kā raibu suni.

Arī maestro kungs mani zina, kurš vēl joprojām ir mans Elks. Ne jau katrs ik dienas savam elkam var pateikt "Čau, Raimond!" ar apziņu, ka viņš to redz un dzird," par savu slavu priecājas Kļaviņš. Viņš cer ar šo teikumu izsaukt kādu Paula reakciju savā virzienā, pretējā gadījumā jaunekli tviterī piemin tikai Račs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!