Foto: Publicitātes foto

Par iespēju pārstāvēt Latviju Jaunajā vilnī cīnīties apņēmības pilna ir Riču ģimene (attēlā). Puiši uzskata, ka Latvijā slavas virsotnes jau ir sasnieguši, un nu viņi gatavojas iekarot Krieviju, bet pēc tam, iespējams, arī visu pasauli.

"Latvijā jau visu esam sasnieguši un vairs neredzam, ko vēl te varētu paveikt. Tagad gribas doties tālāk - potenciāls mums ir un interese arī. Domāju, ka mums tas varētu izdoties, pie tam pieļauju, ka Krievija būs tikai sākums - pēc tam turpināsim ar pasauli," sarunā ar DELFI Izklaide Riču vērienīgos muzikālos plānus iezīmē apvienības runasvīrs Kaspars Pudniks.

Grupas panākumu sarakstā viņš min trīs gadu laikā sniegtus 468 koncertus visā Latvijā, kas esot neviena nepārsists rekords. Visā Latvijā pārdotas vairāk nekā 5000 Riču albumu kopijas, bet koncertus kopā apmeklējuši 80 000 fanu.

Pudniks atklāj, ka Riči  sevi redzot kā ļoti labu kolektīvu, kuru piedāvāt Krievijas šovbiznesa tirgum, un pieļauj iespēju, ka, ja apvienība tiktu uz Jaunā viļņa skatuves, pēc konkursa notiktu Riču un Rudēviču ģimeņu apvienošanās liela, starptautiska projekta ietvaros, ar kuru tad arī varētu koncertēt dziļākos ūdeņos.

"Uz Krievijas estrādes nekā tamlīdzīga nav. Savulaik bija Gipsy Kings, un mēs kopā ar Rudēvičiem varētu piedāvāt ko līdzvērtīgu, ar ko paņemt visu pasauli," spriež Pudniks, skaidrojot, ka apvienības trumpis būs īpašais čigāniskā apvienojums ar latvisko.

Jaunais mākslinieks gan atzīmē, ka Latvijas šovbiznesā izsisties un tikt pie iespējas pārstāvēt valsti lielos konkursos esot visai grūti - te visu nosakot nauda un pazīšanās.

"Taču mēs, Riči, esam jaunie dumpinieki, kas nepakļausies sistēmai. Jā, šovbiznesu Latvijā kontrolē pāris cilvēki, kurus nekādi nevar apiet, taču mūsu koncertu un panākumu skaits liecina, ka mēs esam tautai vajadzīgi.

Mums ir degsme un vēlēšanās - mums izdosies," ir pārliecināts Riču runasvīrs, atklājot, ka, ja apvienībai izdosies tikt Jaunajā vilnī, no viņu puses gaidāms ļoti liels pārsteigums, kas dažiem šovbiznesa dūžiem varētu ļoti nepatikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!