Foto: F64

Otrdien, 24. jūlijā, Jūrmalā tiks atklāts jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2012, un, kā jau ierasts, pirms festivāla starta norisinājās ikgadējā preses konference, kuru šoreiz neapmeklēja komponists Raimonds Pauls (attēlā), lai gan viņa vārds bija starp plānotajiem konferences runātājiem.

Preses konferencē Jaunā viļņa ģenerāldirektors Igors Krutojs, komentējot Paula nesenos izteikumus par konkursa drīzo galu un viņa prombūtni, paziņoja, ka maestro viesnīcā Jūrmala Spa nav ieradies veselības problēmu dēļ.

"Nav noslēpums, ka viņam bija slikti un viņš bija slimnīcā, bet tāpat nav noslēpums, ka viņš būs vakarā uz atklāšanas pasākumu," paziņoja Krutojs.

Pats maestro sarunā ar DELFI Izklaidi pēc Krutoja paziņojuma paskaidroja, ka runas par nonākšanu slimnīcā gan ir stipri pārspīlētas - viņš patiesi devies pie ārsta, lai pārbaudītu veselību, bet hospitalizēts viņš neesot.

"Ja paskatās uz manu dzimšanas datumu, ir skaidrs, kādas problēmas man var rasties," sev ierasti ironiskajā manierē savu prombūtni skaidroja 76 gadus vecais maestro, bet solīja, ka vakarā uz atklāšanas koncertu viņš ieradīsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!