Foto: DELFI

Trešdien, 25. jūlijā, Dzintaru koncertzālē izskanēja pirmais Jaunā viļņa 2012 konkursantu koncerts, un klātienē novērtēt jauno talantu dziedājumu bija ieradusies ne viena vien Latvijā ietekmīga persona.

Trešdienas vakarā uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāpa arī tautā jau mīlestību iekarojuši mākslinieki - reperis Timati, atraktīvās Buranovas vecmāmuļas, dziedātāja Alsu un daudzi citi, bet par vakara galveno notikumu kļuva jauno izpildītāju konkursa dalībnieku uzstāšanās.

Baudīt jauno talantu sniegumu klātienē bija ieradusies bijusī politiķe Ingrīda Ūdre-Latimira, savulaik kā kriminālā autoritāte pazīstamais Ivans Haritonovs, uzņēmēja Irēna Pulkinena, eksbaņķieris Aleksandrs Lavents, azartspēļu biznesa pārstāvis Jānis Dāvis un daudzi citi uzņēmējvides pārstāvji.

Starp Jaunā viļņa trešdienas vakara koncerta viesiem bija arī telekompānijas LNT galvenais producents Niks Volmārs, bijušais Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins, Rīgas domes deputāte Vita Jermoloviča, jurists Aivars Borovkovs un citi. 

Apmeklējot konkursa pirmās dienas koncertu, vairākas dāmas kā aksesuāru bija izvēlējušās cepures - protams, britu lēdiju neparastās galvasrotas Jūrmalā pārspētas netika, bet krāšņo tērpu parādi šie akcenti atdzīvināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!