Foto: DELFI

Otrdien, 24. jūlijā, Jūrmalā norisinājās jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 atklāšanas ceremonija, kurā atšķirībā no iepriekšējiem gadiem Krievijas šovbiznesa zvaigznes bija krietni pieticīgākā skaitā, bet galvenās lomas bija uzticētas konkursantiem.

Jaunais vilnis 2012 tika atklāts ar greznu gājienu pa ierasto zaļo paklāju - soļojot pa Jūras ielu uz Dzintaru koncertzāli, skatuves mākslinieki labprāt izrādīja savus tērpus, pozēja kamerām un sveicinājās ar sanākušajiem faniem, kas gājiena dalībniekus sagaidīja ar vētrainām ovācijām.

Gājiena pirmajā rindās soļoja daži no Jaunā viļņa 2012 vakaru koncertu vadītājiem - Aleksandrs Reva, Vera Brežņeva, Anna Semenoviča un citi, kā arī leģendārais estrādes mākslinieks Josifs Kobzons.

Pēc parādes dalībnieki devās uz Dzintaru koncertzāli, kur otrdienas vakarā risināsies vērienīgais konkursa atklāšanas koncerts - tajā uz skatuves kāps Valērijs Meladze, Sergejs Lazarevs, Larisa Doļina, Dima Bilans un daudzi citi.

Līdz pat nedēļas beigām festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša un daudzveidīga programma - ik vakaru Dzintaru koncertzālē priecēs gan jaunie izpildītāji, gan pieredzes bagātie skatuves mākslinieki, 26.jūlijā notiks rokkoncerts, piektdienas vakarā 11. novembra krastmalā norisināsies vērienīgs baļļuks, tāpat ik vakaru dažādos klubos gan Jūrmalā, gan Rīgā viesus pulcēs oficiālie Jaunā viļņa "afterpārtiji".

Pasākuma organizatori padomājuši arī par tiem, kuri Jaunā viļņa noskaņas vēlas notvert bez maksas - visu festivāla laiku ik dienas Rīgā, Stacijas laukumā uz Origo Summer Stage uzstāsies iepriekšējo gadu konkursa dalībnieki, bet nedēļas izskaņā jebkurš var klātienē vērot konkursantu un viesu sportiskās izklaides futbola un tenisa turnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!