Foto: DELFI

Vilku dalībnieks Elgars Pontāgs (attēlā), kurš Cīnītājā atrodas vien nedaudz ilgāk par nedēļu, jau kļuvis par šova zvaigzni – īsā laikā viņš paspējis "nocopēt" meiteni un nu arī visā krāšņumā nodemonstrējis Latvijai savu pliko dupsi.

Elgara dibentiņš no biksēm izlīdis traka peldēšanas pārbaudījuma laikā. Varonīgais Vilku pārstāvis, veicot uzdevumu, peldēja tik sparīgi, ka distances laikā ūdenī pamatīgi nošļuka viņa peldbikses.

Tā kā pārbaudījumā svarīga katra sekunde, izkāpjot no ūdens, puisim nebija laika bikšu sakārtošanai, un viņš turpināja cīņu ar pliku dupšeli. Elgara pret sauli pavērstais trenētais dibentiņš izpelnījās īstus sajūsmas spiedzienus no šova meitenēm.

Elgars Cīnītājā ieradās divas nedēļas pēc šova sākuma, lai aizvietotu Klintu, kas izstājās traumas dēļ. Jau ierodoties, muskuļotais puisis paziņoja, ka šova dēļ gatavs uz visu - sev un skatītājiem par prieku viņš Cīnītājā labprāt ļausies mīlas dēkai, un arī pret plikumu demonstrēšanu televīzijā stipriniekam nav nekādu aizspriedumu.

"Nekādu problēmu - varu pat pliks skriet apkārt dīķim. Esmu gatavs visam - man tieši nepatīk sēdēt klusumā un mierā," sarunā ar DELFI Izklaide atzinās Elgars.

Abas šīs lietas - meitenes nocopēšanu un plikumu parādīšanu - viņš jau veicis nieka nedēļas laikā, tāpēc nu puisim intensīvi jādomā jauni triki, ar ko pārsteigt jautru izdarību kāros skatītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!