Foto: DELFI

Izdzīvošanas šova dalībnieki metuši mieru nemitīgajiem kariem ap ēdienu un pievērsušies saldajai mīlai. Pēc mielošanās ar pašu kautu vistiņu Lapsu Lelde (attēlā) ir spēka pilna jaunai mīlas dēkai – pēc mēģinājuma savaldzināt komandas biedru Andri viņas acs kritusi uz pretinieku muskuļkalnu Elgaru.

Tas, ka Vilku Elgars nenoliedzami ir viens no Cīnītāja meiteņu gardākajiem kumosiņiem uzreiz pēc svaigi kautām vistām, skaidrs bija jau pirmajā dienā, kad muskuļotais skaistulis kā savainotās Klintas aizstājējs ieradās apmetnē.

Arī pats Elgars neslēpa, ka šovā labprāt izveidotu attiecības, un meitenes nespēja ne acu atraut no puiša trenētā auguma, kuru viņš, protams, labprāt demonstrē, staigājot bez krekla. Kā atklāj šova veidotāji, dāmas gan no Lapsām, gan Vilkiem burtiski klupušas virsū Elgaram, cerot puisi savaldzināt.

Komandas biedrenes Sabīne un Evita mēģinājušas pārliecināt puisi par to, ka viņam pieklātos izvēlēties mīlu no savas komandas, kamēr no pretinieku nometnes Elgara virzienā acis cītīgi zibināja Elīna. Taču galu galā skaistulis izvēlējies pavisam citu dāmu - Lapsu Leldi, kura, kā iepriekš runāja kolēģi, metot aci uz Andri.

Pārējie bija pārliecināti, ka starp komandas biedriem Andri un Leldi valda simpātijas, taču abi sparīgi atrunājās, sakot, ka tos vieno tikai tuva draudzība un abi vienkārši guļ saķērušies kopā, lai naktī būtu siltāk.

Abu sakars varēja izvērsties visai nesmuki, jo Andri mājās gaida meitene, kura novembrī pasaulē laidīs abu kopīgo mazuli. Par laimi, nu mīlas kārā Lelde zaudējusi interesi par aizņemto Andri un pievērsusies pretinieku Elgaram.

Vilka un lapsiņas mīlasstāsts sācies, kad komandas satikušās, lai kopā gatavotu vakariņas. Vilku Edžus jaukajā vakarā priecējis dalībniekus ar dziesmām, un Elgars uzaicinājis Leldi uz deju. Kā puisis pēc tam palepojies pārējiem, vakara gaitā viņam izdevies ar Leldi arī pabučoties.

Foto galerijā: draiskā Lelde un viņas šova vīrieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!