Foto: Vida Press

Aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas jaunākā albuma komerciālie rezultāti sagādājuši vilšanos, viņa atcēlusi septiņus savas ASV turnejas koncertus sliktā biļešu noieta dēļ... Ļaudis sociālajos tīklos tagad pat apšauba viņas tēlu, karjeru un pat bērnību. Šķiet, šis kritikas vilnis ir parādījies it kā no nekurienes, liekot uzdot jautājumus par tā izcelsmi un motīviem. Tātad – kā un kāpēc sākās šī nomelnošanas kampaņa?

Pirmoreiz, kad Dženiferas Lopesas vārds nonāca mediju virsrakstos, tas parādījās līdzās prāvai summai: 1 miljons ASV dolāru. Tieši tik viņa nopelnīja par lomu filmā "Selena" 1997. gadā, kļūstot par pirmo Latīņamerikas izcelsmes aktrisi, kas nopelnījusi tik daudz. Žurnālistus pārsteidza dabiskums, ar kādu Lopesa runāja par naudu, kas Holivudas zvaigznēm ir tabu tēma.

Šogad Dženifera Lopesa svin savu 25 gadu jubileju kā pasaules mēroga zvaigzne. Tomēr tieši šis gads viņai izrādījies visgrūtākais. Pēdējo mēnešu laikā viņa nonākusi pasaules mediju virsrakstos, tostarp: "Kāpēc visi pēkšņi ienīst Dženiferu Lopesu?" Daudzi ir vienisprātis, ka viņa ir viena no gada lielākajām neveiksminiecēm jeb lūzerēm (no angļu valodas "loser" – red.).

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!