Foto: F64

Krievijā pazīstamais reperis Timati (attēlā) izteicis neapmierinātību ar Муз-ТВ mūzikas balvu sadalījumu un intelektuālas polemikas ietvaros publiski nosaucis dziedātāju Filipu Kirkorovu par gaili.

Pēc Timati domām, balvas bija pelnījuši pavisam citi mūziķi. Repera gramatiski kļūdainajā un daudzām interpunkcijas zīmēm bagātinātajā paziņojumā sociālajos tīklos teikts: "Lai kā es cienu Муз-ТВ, kas turklāt mani vienmēr atbalstījuši, lai cik skaists un vērienīgs nebūtu bijis šis pasākums, mani baida šī gada uzvarētāju saraksta neadekvātums!"

"Kā varēja neiedot Gada debijas balvu @Ivan_Dorn? Gada klipu un Gada dziesmu – grupai Серебро, Мама Люба, kam YouTube ir 20 miljoni! Par radio vispār paklusēšu. Gada labākais hiphops – grupa Бандерос? Jūs to nopietni? Šogad viennozīmīgi par @Vlady_Kasta & Co! Gada duets ir no rubrikas Bez komentāriem, bet jābūt bija @iamGeeGun. WTF? Ļoti neobjektīvi," īgņojās reperis.

Uz neapmierināto vēstījumu steidzās atbildēt Filips Kirkorovs: "Tev kādi jautājumi radušies? Esi visgodīgākais? Es pagājušajā gadā jautājumus neuzdevu! Pastāv prof. ētika! Atceries to!"

Timati tas pamudināja uz necenzētu izteicienu birumu krievu estrādes karaļa virzienā, liekot saprast, ka Kirkorovam pašam trūkst profesionālās ētikas, jo viņš uzbrūkot žurnālistēm un spārdot sievietes ar kājām (когда ты х******шь журналисток и п****шь женщин ногами).

"Bet pēc tam tu zvani maniem bosiem un lūdz, lai tevi attaisno, birdinot krokodila asaras uz Izraēlas klīnikas grīdas Malahova raidījumā, lūk, tas ir īsts profesionālās ētikas paraugs. Un vēl – kuru tu, putnubiedēkli, te taisies pamācīt? Nejauc lietas, es neesmu no tavas gaiļu biedrības, atceries to! Un uz redzēšanos!"

Filips Kirkorovs uz šiem apvainojumiem pagaidām nav atbildējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!