Foto: F64

Mūziķa un ētera balss Roberta Gobziņa (attēlā) un viņa sievas - modes zīmola My Way pārstāves Madaras Romanovskas – ģimenē pagājušā nedēļā piedzimusi meita, un jaunie vecāki meitiņai devuši vārdu Maruta.

Kā raksta žurnāls Privātā dzīve, jaundzimusī Maruta ir Gobziņa otrā meita, jo dīdžejs ir tēvs arī divdesmit vienu gadu vecajai meitai no iepriekšējām attiecībām, kas gan nav tikušas noformētas oficiāli.

Kā ziņots iepriekš, Gobziņam šī ir pirmā laulība, kas noslēgta šī gada augustā ar īpašu ceremoniju baznīcā. Dīdžeja sieva Madara ir divdesmit gadus par viņu jaunāka, tomēr vecumu starpība abu jūtām nav šķērslis.

Kādā intervijā Privātajā dzīvē pirms pāris gadiem Gobziņš atzinis, ka sievietes vecumam viņa uztverē nav nozīmes, un laika gaitā dīdžejs ir krietni izvērtējis savas prioritātes, atklājot dzīves patiesās vērtības.

"Tagad ir tā - es varētu būt kopā ar sievieti, kura nelieto alkoholu, tic Dievam un apmeklē baznīcu. Man svarīgi būs salaulāties baznīcā. Būšu uzticīgs.

Sievietes vecumam un tam, vai viņai ir vai nav bērni, nav izšķirošas nozīmes. Tikpat labi garām var būt astoņpadsmitgadīga, kā tīra un gaiša var būt četrdesmitgadniece," teica Gobziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!