Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītais mūziķis Rikardions, īstajā vārdā Rihards Millers(attēlā), pēc šova noslēguma pametis savu pamatdarbu kartupeļu tirdzniecībā, lai pilnībā pievērstos mūzikai – viņš labi iztiek no koncertos nopelnītā.

"Tagad atsākt tirgoties ar kartupeļiem nebūtu prātīgi - to darīt bija jāsāk jau rudenī. Tāpēc es tagad virzos uz priekšu mūzikā - Nikolajs Puzikovs mani ir uzaicinājis piespēlēt akordeonu kādā viņa dziesmā, es pats aktīvi spēlēju ballītes un esmu jau izveidojis savu grupu, kas visticamāk arī sauksies manā vārdā," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Rikardions.

Viņš stāsta, ka uzreiz pēc šova Okartes skatuve noslēguma saņēmis aicinājumus uzstāties dažādos kultūras namos un privātos pasākumos un pat nospēlējis Jaungada balli Bauskā.

"Nekā pats sevi neesmu noreklamējis, bet piedāvājumu ir daudz. Mūzika pašlaik ir arī mans iztikas avots. Nekādas lielās summas jau te neapgrozās, bet, nospēlējot vienu koncertu nedēļā, pilnībā varu pārtikt. Jā, Ivars Kļaviņš sūdzējās, ka viņš neko nevarot nopelnīt - acīmredzot, viņš kaut ko dara nepareizi, jo ar mūziku var nopelnīt," uzskata jaunais mākslinieks.

Pagaidām viņš koncertos spēlē pazīstamus hitus no šlāgermūzikas un kantrī stila, kā arī spāņu un čigānu melodijas, un pašlaik strādā pie savas pirmās paša dziesmas.

"Es tēmēju uz šlāgeri, bet man nāk ārā arī pops un roks. Uzskatu, ka veidot karjeru šlāgermūzikas žanrā nav nekas nosodāms - galu galā tas ir ļoti plašs žanrs. Latvijā šlāgermūzika ir īpaši aktuāla, un, ja te gribi nopelnīt, bez šlāgera neiztiksi," Latvijas šovbiznesa specifiku skaidro Rikardions.

Lai gan pievilcīgo puisi iznākot no šova telpām sagaidīja prāvs pulciņš pielūdzēju, attiecības veidot viņš nesteidzas.

"Es uzskatu, ka nav prātīgi tagad kaut ko sasteigt, jo man īsti vairs nav ticības tam, ka mīlestība nepazudīs. Tā baigi vīlies attiecībās neesmu, taču man ir bijusi sāpīga pieredze šajā ziņā. Man ir dēls, kuram drīz paliks četri gadi, bet viņš dzīvo Anglijā. Diemžēl ar viņa mammu manas attiecības nav visai tuvas," skumjo attiecību pieredzi atklāj mūziķis.

Rikardions ļoti mīl savu dēliņu un ļoti gaida brīžus, kad puisēns ieradīsies Latvijā, lai pabūtu kopā ar tēti. "Žēl, bet dēlu satikt sanāk visai reti - apmēram divos mēnešos reizi. Taču kā viņš ierodas, uzreiz skrienu viņu satikt, un pavadu ar dēlu tik daudz laika, cik vien iespējams," stāsta Rikardions.

Mūziķi nedaudz satrauc šovā izveidotās grupas Jātnieki liktenis, jo abas grupas meitenes - Anete un Sabīne startē arī Okartes skatuves otrajā sezonā, tāpēc Jātnieku koncertdarbība pašlaik ir apturēta.

"Uztraucos, ka Jātnieki pa šo laiku var pazust no aprites. Bet vispār es apbrīnoju meitenes par to, ka viņas turpina dzīvi šovā. Es pats Okartes skatuvē labprāt atgrieztos uz kādu dienu, bet uz trim mēnešiem gan vairs negribas," spriež Rikardions.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!