Foto: Privātais arhīvs

Pasaules uzmanību šobrīd piesaistījis ciklons Sendija, kas, nodarot plašus postījumus ASV austrumu piekrastē, nu paralizējis arī nujorkiešu dzīvi. Pilsētā spiests uzturēties arī latviešu modelis un mūziķis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā), kurš savus fanus par notiekošo aktīvi informē sociālajos tīklos.

Savā Twitter profilā Riva svētdienas vakarā publicēja ziņu par atcelto lidmašīnas reisu uz Losandželosu, un nu mūziķim Ņujorkā piespiedu kārtā nāksies uzturēties ilgāk, par ko Riva gan nebēdā.

”Tuvojas vētra Sendija. Lidmašīnas reiss ir atcelts, un Ņujorkā palikšu ilgāk. Losandželosa, tiekamies vēlāk!" raksta uz Ameriku darba darīšanās aizbraukušais mūziķis.

Arī pirmdien Riva, atbildot uz satraukto draugu un fanu jautājumiem, bija mierīgs, ziņojot, ka viss kārtībā un nepatīkamais laiks tiks pavadīts produktīvi, mājās skatoties filmas un sacerot jaunas dziesmas: ”Sendija plosās. Tuvojas Ņujorkai. Šodien plānotais lidojums atcelts, būs jāskatās filmas un jāraksta dziesmas."

Tāpat mūziķis nezaudēja drosmi arī pagājušajā naktī, ciklonam pieņemoties spēkā, un krīzes situāciju raksturoja optimistiski, neraugoties uz atkārtoti atcelto reisu uz Losandželosu.

”Lidojums uz Losandželosu atcelts atkārtoti. Pavadīšu vēl pāris dienu Ņujorkā ar Sendiju. Pagaidām ir ok. Vētra pa īstam vēl nav sasniegusi Manhetenu. Bet viss patiešām te ir slēgts un apstājies...Redzēsim," raksta mūziķis.

Foto galerijā: briesmīgā vētra Sendija un tās nodarītie postījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!