Foto: F64

Populārā pašmāju dziedātāja LieneCandy trešdien, 28. decembrī, notikušo Mikrofona aptaujas apbalvošanas ceremoniju restorānā Kaļķu vārti apmeklēja kāda gaišmataina skaistuļa pavadībā (abi attēlā).

Atjaunotās Mikrofona aptaujas apbalvošanas ceremonijai LieneCandy bija izvēlējusies koši sarkanu kostīmiņu, bet dziedātājas pavadonis bija uzlicis dāmas tērpam pieskaņotu kaklasaiti.

Pēc savas uzstāšanās un balvas saņemšanas, kā arī dažu kolēģu apsveikšanas Liene kopā ar puisi pasākuma norises vietu pameta, bet, izejot no restorāna, abi nekavējoties sadevās rokās.

Sarunā ar izklaides portālu Mango LieneCandy nevēlējās komentēt, vai ar pievilcīgo vīrieti viņu saista kas vairāk par draudzību, bet apstiprināja, ka tas ir "jauks puisis", kurš pie viņas ieradies ciemos no ASV.

Puiša atbraukšanai meitene bija sākusi gatavoties jau laicīgi, trešdien savā Facebook profilā lūdzot padomu, kur noīrēt mašīnu, lai līdz 2. janvārim izvizinātu savus viesus, kā arī atklājusi, ka daudz laika mašīnas izvēlei viņai nav, jo "mans Metjū drīz jau ielido".

Pirmdien savā profilā dziedātāja arī ielikusi vēstījumu kādam Metjū Batleram, kurš kā savu dzīvesvietu norādījis Vašingtonu - meitene ievietojusi fotogrāfiju ar savulaik popularitāti guvušo piedauzīgo kāzu kleitu no kādām krievu kāzām un kā jociņu pierakstījusi, ka atradusi ideālo tērpu Jaunā gada svinībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!