Foto: Privātais arhīvs

Slavenā estrādes dīva Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) pēc šķiršanās no dāņu drauga uzplaukusi kā krāšņa puķe – viņa notievējusi par astoņiem kilogramiem un gatava savos sievišķīgajos noslēpumos padalīties arī ar citām meitenēm.

"Kad vēl dzīvoju kopā ar Bendu, mēs saderējām uz 100 latiem par to, ka notievēšu par 10 kilogramiem. Toreiz svēru 73 kilogramus. Lai izdotos notievēt, man draudzene ieteica superefektīvu diētu, kuru ļoti viegli ieturēt.

Diētas princips - trīs dienas jāēd tikai ābolus, pēc tam trīs dienas - tikai vārītu vistu bez sāls, bet pēc tam trīs dienas jādzer tikai kefīrs. Viegli šo diētu ieturēt ir tāpēc, ka visus produktus var ēst tik daudz, cik vien gribas," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Inese.

Viņa veiksmīgi izturējusi ābolu ēšanas dienas, atbrīvojoties no pirmā kilograma, taču otrajā vistas ēšanas dienā māksliniecei kļuvis nelabi. "Pusi vistas biju apēdusi, un man palika slikta dūša. Kļuva tik nelabi, ka gandrīz vai uz slimnīcu bija jābrauc. Biju sabojājusi veselību, un arī svars nost nekrita," šaušalīgās diētas sekas atklāj Inese.

Toreiz derībās ar nu jau bijušo mīļoto Inese tā arī nav uzvarējusi, jo nav spējusi notievēt vairāk kā līdz 70 kilogramiem. Taču tagad, pēc šķiršanās ar dāņu mīlnieku, Inese bez jebkādas piepūles atbrīvojusies no liekā svara un sver vien 65 kilogramus.

"Esmu laimīga - mana sirds sitas straujāk, un tas arī sadedzina kalorijas. Mani uztur formā arī koncerti un tas, ka dzīvi neveltu ēšanai," skaidro Inese. Māksliniece atsākusi sevi mīlēt, un par labāko skaistuma kopšanas salonu uzskata savu dzīvokli.

"Man patīk eksperimentēt ar sevi. Ja aizeju pie friziera, nekad neesmu apmierināta ar rezultātu, tāpēc labāk eksperimentēju vienatnē - pati apgriežu matus, pati krāsoju. Varu stundām grimēties, izmēģinot dažādus variantus," atklāj pievilcīgā dziedātāja.

Par sev vispiemērotākajiem kosmētikas līdzekļiem viņa atzinusi pašmāju Dzintara ražojumus. "No šīs firmas lietoju gan matu kopšanas līdzekļus - frizūra pēc mazgāšanas turas vairākas dienas, gan ķermeņa losjonus, gan nagu lakas, gan roku krēmus - perfekti manai ādai," iesaka Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!