Foto: F64

Tracis ap Ineses Saulītes (attēlā) filmēšanos Sanda Kiopa skandalozajā videoklipā dziesmai Dziļāk vēl turpinās – abiem mūziķiem, visdrīzāk, būs jāatbild par savām izdarībām tiesas priekšā, turklāt Inesei par atkailināšanos draud pamatīgs naudas sods – viņas publiskā izģērbšanās, kā tas Latvijā ierasts, esot pārāk satraukusi kādu kungu.

Otrdien, 4. septembrī, idejas autors un filmētājs Kiops bija ieradies policijā, lai sniegtu paskaidrojumu par 27. jūlija pēcpusdienā notikušo foto sesiju pilsētā. "Skaidrošanās policijā bija viens no jautrākajiem piedzīvojumiem manā dzīvē. Policiste izrādījās jauka un izskatīga sieviete - ja sākumā viņa vēl mēģināja turēt stingrību, beigās visi rēcām.

Man jautāja: vai visas meitenes, kuras atbrauc pie tevis, uzreiz izģērbjas? Atbildēju, ka gadās arī tā, bet, ja runa par Kombuļu Inesi, viņa, protams, labprātāk izģērbjas, nekā filmējas ar drēbēm," sarunā ar DELFI Izklaide pārrunas policijā smejoties atceras Kiops.

Viņš atklāj, ka lieta, visdrīzāk, tiks nodota tiesā, un, ja Kiopam par filmēšanu draudot vien brīdinājums, Inese tiek apsūdzēta huligānismā un viņai var nākties maksāt naudas sodu, kas rakstāms ar daudzām nullēm galā.

"Man tas tomēr nešķiet adekvāti - kā var notikt pliko skrējieni, bet Inese plika filmēties nevar? Policijā man paskaidroja, ka visi skrējieni ir saskaņoti, bet šo filmēšanu es nebiju saskaņojis ar Rīgas domi - ja tā būtu saskaņota, problēmu nebūtu.

Policiste teica: ja mēs nebūtu tik populāri, nekādu problēmu nebūtu. Biju iedomājies, ka sūdzību iesniegusi kāda veca tantiņa, bet nekā - sūdzības autors ir vīrietis! Iedomājieties tikai - viņš iesniedzis sūdzību tāpēc, ka viņam nav patikušas Ineses proporcijas! Bet ja viņas vietā būtu kāda modele - tad sūdzības nebūtu, ja?

Katrā ziņā žēl tāda impotenta onkuļa - būtu acis papriecējis vai pats nācis pafilmēties, bet šim laikam skauž, ka pašam nav tik kaislīgas sievietes, tāpēc raksta sūdzību. Un ko tad pats skatījās? Pie tam vēlāk vēl esot speciāli pētījis bildes internetā," spriež Kiops.

Mūziķis smejoties apgalvo, ka šis atgadījums viņu neapstādinās radošajās izpausmēs - turpmāk Kiops Rīgas centrā darīs, iespējams, vēl trakākas lietas, iepriekš gan saskaņojot ar Rīgas domi. Un neķītrā videoklipa tapšanu neviena tiesa neapstādinās.

"Fani var neuztraukties - klips būs! Process nav apturams, pie tam nu jau arī daiļās policistes grib redzēt, kas no tā visa sanācis," jautrojas Kiops.

Kombuļu Inesei gan situācija tik smieklīga neliekas - viņa DELFI Izklaidei atklāj, ka nedaudz apvainojusies uz Kiopu, kurš pieaicinājis viņu kā aktrisi filmēšanai, taču pats nav nokārtojis vajadzīgās atļaujas, un nu vainīga skaitās viņa.

"Mani apsūdz mazajā bandītismā. Es teicu, ka Kiops ir video veidotājs un producents, es viņam uzticējos un biju pārliecināta, ka viņš visu nokārtojis. Tomēr izrādījās, ka tā nav. Es klipā esmu tikai aktrise, bet viņš ir producents - viņa uzdevums bija visu nodrošināt.

Es esmu pieaicinātā persona un neatbildu par video filmēšanu - par to atbild pats Kiops. Tas taču nav mans klips! Tas sanāk pilnībā neloģiski - producents kaut ko filmē, bet beigās aktieri ir pie visa vainīgi," neizpratnē ir Inese.

Foto galerijā: pieklājīgs ieskats Kiopa klipa filmēšanā ar Ineses līdzdalību. (Redakcija brīdina, ka cilvēkiem, kas nav sasnieguši 18 gadu vecumu, kā arī tiem, kam ir vāja nervu sistēma, foto galeriju aplūkot nav ieteicams.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!