Foto: F64

Tikumīgi noskaņotā tautas daļa iecerējusi panākt to, lai skandalozā mūziķa Sanda Kiopa videoklips, kurā filmējusies arī kaila Kombuļu Inese (abi attēlā), neieraudzītu dienas gaismu – par Ineses piesaistīšanu skandalozajam klipam Kiopam šonedēļ jāstājas policijas priekšā.

"Pagājušonedēļ saņēmu zvanu, ka man jāierodas policijā uz pārrunām par manu Kombulienes filmēšanu centrā un neķītro klipu dziesmai Dziļāk vēl. Esot kārtīgo Rīgas pilsoņu sūdzības par kailo Kombulienes skraidīšanu pa ielām. Bet es piektdien drusku aiztusēju un neierados, tāpēc policija man zvana atkal, un šoreiz esmu gatavs pārrunām," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Viņš zina stāstīt, ka Inese jau stājusies policijas priekšā kailo izdarību dēļ, un nu izsaukts arī Kiops. Abus apzūdzot par huligānismu Rīgas ielās.

"Es esmu organizējis vislielāko noziegumu Latvijas vēsturē - piespiedis Inesi izģērbties Rīgas centrā un uzfilmējis to klipā. Bet tā jau tas pie mums notiek: ja tu nozodz miljonu - tas nav nekas, bet, ja netīšām izskriesi uz ielas apenēs, ieliks vēl cietumā," notikumiem viegli pieiet skandalozais mūziķis.

Viņš smej, ka uz policiju ejot vieglu sirdi, jo nejūtas nodarījis neko ļaunu - tikai nedaudz izklaidējis grūtsirdībā un aizspriedumos slīkstošos tautiešus. Kiops pat gatavs policijas inspektorei piedāvāt labās varones lomu savā video.

"Pa telefonu likās tāda patīkama sieviete, vienīgi ar menta akcentu. Varbūt viņai piedāvāt filmēties klipā? Tad es pat varētu izgriezt ārā ainas ar Kombulieni," joko Kiops.

Viņš gatavs cīnīties par savu skandalozo video visu fanu vārdā un sola tautai, ka, par spīti visām grūtībām, Dziļāk vēl video versija būs baudāma jau šomēnes.

Galerijā: kadri no videoklipa, kura dēļ Kiops izsaukts uz policiju, tomēr puritāņiem un cilvēkiem un vājiem nerviem nav ieteicams tos skatīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!