Foto: Privātais arhīvs
Populārās dziedātājas Ineses Saulītes jeb Kombuļu Ineses līgavainis Paskvāle Adario (abi attēlā) 2. oktobra agrā rītā dodas prom no Latvijas, lai atgrieztos dzimtajā Itālijā. Gada nogali viņš veltīs tam, lai sakārtotu lietas dzimtenē, bet jau janvārī atgriezīsies Latvijā, lai ar Inesi dibinātu ģimeni.

Bildinājuma laikā Paskvāle apraudājies

”No vienas puses ir baigā škrobe, nāk raudiens, zinot, ka tik ilgi būs viņu jāgaida. No otras - ja esam viens otram īstie, nekas jau pa šo laiku nezudīs. Paskvāle izstāstīs savai ģimenei par Latvijā piedzīvoto, nokārtos visas darba lietas, lai jau janvārī atgrieztos uz beztermiņa laiku," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās mīļotā aizbraukšanas priekšvakarā dalās Inese.

Paskvāle kopā ar Inesi pavadīja vienu, toties emocijām ļoti piesātinātu mēnesi. Itālis sapratis, ka šī lieliskā būtne ir tas, ko viņš visus savus 52 gadus meklējis, un dziedātāja jau bildināta. Bildinājums izteikts romantisku vakariņu laikā.

”Divatā kafejnīcā ēdām kūku, kad man Paskvāle jautāja: vai es vēlētos būt ar viņu kopā - tā, ka no visas sirds. Teicu, ka jā, un abi apraudājāmies aiz laimes. Tas bija smieklīgs skats: viņš raudāja vienā galda pusē, es - otrā.

Saderināšanās gredzenu man Paskvāle grib atvest no Itālijas. Paskvālem ir viedoklis, ka kāzas neko nemaina cilvēku attiecībās - arī precētie šķiras, un papīram nav nozīmes. Es gan uzskatu, ka tomēr ir skaisti tas, ka abi viens otram piederam oficiāli, tāpēc pēc Paskvāles atgriešanās dibināsim ģimeni," priekā dalās dziedātāja.

Seksā nav uzbāzīgs maniaks

Inese ir pārliecināta par to, ka viņai pie sāniem beidzot īstais - Paskvāle esot neticami mīļš un, nevis kā iepriekšējie Ineses draugi domā par sevi, bet gan vēlas darīt laimīgu savu mīļoto.

”Viņš nav tāds uzbāzīgs maniaks kā Bends, kurš visu laiku grib seksu. Sekss mums, protams, ir bijis, un šajā jomā viss notiek šausmīgi mīļi. Saprotamies bez vārdiem," stāsta dziedātāja. Itālis savas ciemošanās laikā apmeklēja arī Ineses koncertu, gūstot īpašus iespaidus.

”Paskvāle iepazina mani dažādos veidolos. Kā viņš pats saka, viņš iepazinis divas Ineses. Viens no tiem esmu es ikdienā - parasts cilvēks, kas rūpējas par bērniem, bet otrs - es uz skatuves - nenormāla zvaigzne, kuru visi mīl," stāsta Inese.

Viņa ir pateicīga Paskvālem par to, ka tas bijis ar viņu kopā dzīves grūtajā brīdī - jau īsi pēc Ineses ierašanās Latvijā viņš dziedātāju pavadīja uz policiju, kur tai bija jādodas sakarā ar kailo filmēšanos Kiopa klipam. Šis gājiens dziedātājai licis smagi vilties Kiopā, kurš, sākumā sasolījis naudu par filmēšanos, nu izliekas, ka par to neko nezina.

”Kiops ir īsts draņķis! Pirmo reizi dzīvē redzu tādu draņķi! Nekādu naudu par filmēšanos, protams, neesmu saņēmusi, un pat mazāko atbildību viņš negrib uzņemties," sašutusi ir Inese, kura nekad vairs nesadarbošoties ar Kiopu.

Apsver iespēju sekot mīļotajam uz Itāliju

Ar otru savu likstu biedru - bijušo draugu Bendu Jensenu Stogārdu Ineses attiecības ir normalizējušās - viņa pat bijusi kopīgās vakariņās ar Bendu un Paskvāli un zina stāstīt, ka dāņu pensionārs turpina ģēģerēt jaunas meitas - pāris nedēļu laikā pie viņa padzīvojušas jau vairākas jaunas draiskules.

”Brīnos, kā tās jaunās meitenes vēl uzticas tam vecajam kraķim pēc tā, ko esmu par viņu stāstījusi. Pati uz viņu gan naidu vairs neturu - es uz viņa solījumiem vairs neuzķeršos, un viņš man pāri neizdarīs. Esmu kļuvusi stiprāka," teic Inese.

Lai gan Paskvāle gatavs upurēties mīlas vārdā un pārvākties uz Latviju, Inese pieļauj iespēju, ka nākamgad pati varētu sakravāt mantiņas un doties mīļotajam līdzi un Itāliju.

”Paskvāle gan saka, ka Itālijā tagad esot smaga ekonomiskā krīze, un viņš arī baidās, ka bērniem būs grūti adaptēties. Bet tik daudzas ģimenes taču pārceļas uz citu valsti, un bērniem jaunā vidē ir pat interesanti. Un bērni šausmīgi mīl Paskvāli," novērojusi Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!