Mūzikas mīļotāju sirsniņām ļoti tuvā māksliniece Inese Saulīte jeb vienkārši Kombuļu Inese (attēlā) atzīstas, ka jūt emocionālu tuvību ar populāro mūziķi Andri Kiviču – abi ir atklāti un sirsnīgi un abus tauta par to nosoda. Tāpēc Inese cer reiz tuvāk iepazīt ne mazāk populāro mūziķi.

"Mums ar Kiviču ir kaut kas kopīgs emocionālā ziņā - mani fascinē gan viņa radošais talants, gan cilvēciskā atklātība. Man būtu milzīgs prieks viņu satikt dzīvē, un es ļoti priecātos ar Kiviču sadarboties muzikāli. Zinu, ka viņš atbalsta jaunos mūziķus, varbūt viņam būtu interesanti sadarboties arī ar mani," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Inese.

Viņa atklāj, ka savulaik saņēmusi zvanu, kurā it kā Kiviča menedžeris aicinājis uz sadarbību. Māksliniece sapriecājusies, taču viss kaut kur izpalicis. Inese spriež, ka zvanītājs, iespējams, bijis nevis Kiviča menedžeris, bet gan kāds jokdaris.

"Es esmu Kiviča mūzikas fane - regulāri sekoju viņa aktualitātēm, un man patīk tas, ko viņš dara. Es esmu redzējusi viņu koncertos, bet dzīvē runājusi neesmu - tas varētu būt ļoti interesanti," spriež Inese.

Dziedātāja ciena Kiviču par viņa atklātību un faktu nesagrozīšanu, publiski runājot par savu privāto dzīvi - tas ir tas, kas raksturīgs arī Inesei. Diemžēl latviešu tautai īpaši nepatīk šie atklātie un sirsnīgie cilvēki.

"Latvija nav pieradusi pie atklātības, tāpēc tādus kā mani un Kiviču parasti nosoda un sauc par trakiem. Man toties ir ļoti svarīgi, lai cilvēks ir atklāts, un es ļoti cienu Kiviču par viņa atklātību.

Lai arī ko cilvēki teiktu par viņa privāto dzīvi un attiecībām ar sievietēm, es neticu, ka viņš ir slikts cilvēks - viņam vienkārši ir savs raksturs un temperaments. Viņā noteikti ir daudz labu lietu. Ir taču normāli, ja viņš satiekas ar vienu meiteni, tad ar otru - Kivičs vienkārši meklē savu īsto. Par mani tenko, par viņu tenko... Tāda nu ir tā latviešu tauta - pie atklātības nepieradusi," nopūšas Inese.

Viņa pati pašlaik aktīvi nodevusies koncertdarbībai un meklē jaunu dzīvesdraugu - ar itāli Serdžo tomēr abiem nav bijis pa ceļam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!