Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā pašmāju masu medijus pāršalca šokējoša vēsts – sabiedrībā pretrunīgi vērtētā skatuves māksliniece Inese Cibuļska jeb Kombuļu Inese (attēlā) nonākusi krīzes centrā, un šī vēsts acumirklī radīja neskaitāmus minējumus par notikušā iemesliem.

Tā kā ar pašu dziedātāju sazināties tobrīd nevienam no medijiem nebija izdevies, parādījās spekulācijas, ka krīzes centrā Inese kopā ar bērniem nonākusi, jo pārcietusi vardarbību un guvusi nopietnas traumas.

Pēc neilgas norobežošanās no visas pasaules dziedātāja sarunā ar DELFI Izklaide paskaidroja, ka visi šie minējumi ir absolūtas muļķības - viņa gluži vienkārši uz laiku kopā ar bērniem nolēmusi atpūsties ārpus ierastās vides.

"Es esmu ļoti dusmīga par nepatiesajām ziņām, ko izplatīja prese - neviens mani nav piekāvis vai atņēmis bērnus. Tas ir šokējoši, ko tik cilvēki visu neizfantazē. Es pēc sociālā dienesta ierosinājumu nolēmu pabūt kopā ar bērniem un mierīgi atpūsties," par tipisko preses darba stilu sašutusi ir Inese. 

"Šeit dzīvojot, man ir daudz vairāk iespēju laiku pavadīt kopā gan ar saviem bērniem, gan citām māmiņām un viņu atvasēm. Mēs spēlējamies, notiek dažādas atrakcijas, sporta spēles un citas izklaides, kā arī ir iespēja saņemt psihologa palīdzību. Esmu ļoti laimīga," uzsver Inese.

Dziedātāja arī atzina, ka, uzturoties krīzes centrā, viņai ir daudz laika pārdomāt savu līdzšinējo dzīvi un citu cilvēku rīcību un uzvedību.

"Protams, kad būšu atgriezusies mājās, es daudz ko darīšu citādi. Es mainīšu savu dzīvi un nelaidīšu sev vairs klāt tos stulbos cilvēkus, piemēram, Sandi Kiopu. Priekš kam man tas ir vajadzīgs!?" secinājumus izdarījusi skatuves māksliniece.

"Pabūt krīzes centrā es izvēlējos, jo mājās man nebija iespējas nekur paslēpties no cilvēku spiediena, kas mani nomāca. Tas, ka esmu šeit nonākusi, ir labākais, kas ar mani varēja notikt," stāsta Inese, kura krīzes centrā uzturēsies vēl aptuveni nedēļu.

Par atgriešanos "reālajā dzīvē" Inese mazliet baidās un neslēpj, ka krīzes centrā dzīve ir daudz labāka nekā mājās - tur ir miers un klusums, kas mājās ir reti baudāms prieks, tomēr viņa tic un cer, ka izdosies savas jaunās apņemšanās īstenot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!