Foto: DELFI

Sestdienas, 15. decembra, vakarā Vecrīgas klubā Secret Garden norisinājās sirsnīgs burziņš, kura laikā savu otro grāmatu un pirmo solo albumu prezentēja populārais dziedātājs Andris Kivičs (attēlā kopā ar sievu).

Jauniznākušajā grāmatā apkopoti Kiviča labākie dzejoļi, kas tapuši laika posmā no 1992. līdz 2012. gadam, kā arī 46 aforismi, bet viņa solo albumā Skārienjūtīgs bez jau pazīstamajiem hitiem Latvijai, Paliec tepat un Kad tevis nav iekļautas arī deviņas pilnīgi jaunas dziesmas.

Prezentācijas laikā Kivičs pirmo reizi "dzīvajā" dziedāja albumā iekļautās dziesmas, bet viņa rakstītā vārda cienītājiem bija iespēja pirmajiem iegūt savā īpašumā grāmatu ar autora autogrāfu.

Pēc pasākuma oficiālās daļas, kuras laikā dziedātājs un dzejnieks pateicās visiem atbalstītājiem, viesi laidās jestrās dejās un ballīte turpinājās līdz pat rītam.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka tieši pirms gada klajā nāca Kiviča pirmā grāmata Mana privātā dzīve, kas izpelnījās plašu rezonansi sabiedrībā.

Tajā viņš atklāti aprakstīja ne tikai savas dzīves sasniegumus: panākumus basketbolā un mūzikā, iegūto slavu un fanu apbrīnu, kā arī tās ēnas puses - negatīvos komentārus internetā, apmelošanu plašsaziņas līdzekļos un Latvijas šovbiznesa netīrās aizkulises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!