Tautas iemīļotā dziedātāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā kādas fanes mākslas darbā) beidzot atradusi savu laimi – itālis Paskvāle Adario nebeidz jūsmot par to, ka savaldzinājis slavenu latviešu dziedātāju, kura izrādījusies vienkārša un jauka sieviete, un tā vietā, lai brauktu atpakaļ uz Itāliju, apmeties pie viņas Priekulē.

51 gadu vecais itāļu jauneklis Paskvāle pie Ineses ieradās trešdienas, 5. septembra, vakarā. Inese viņu sagaidīja lidostā, un abi devās uz Rīgas centra viesnīcu, lai tuvāk iepazītu viens otru. Kopš tā brīža abi vairs draugiem nebija sasniedzami - Ineses telefons klusēja.

Nu satrauktie dziedātājas fanu pūļi var nomierināties - sazinoties ar DELFI Izklaidi, Inese atklāj, ka ar viņu viss kārtībā - dziedātāja vada laimes un mīlestības pilnas dienas kopā ar Paskvāli, kurš jau apmeties pie viņas Priekulē.

Burvīgā dziedātāja gan esot ir nedaudz nobijusies, vai arī šoreiz viņas laimei kāds nestāsies ceļā, taču Paskvāles ieraksti Facebook liecina par to, ka viņam attiecībā uz Inesi ir nopietni nolūki.

"Esmu atradis sievieti, kādu es meklēju. Viņa Latvijā ir slavena dziedātāja, bet dzīvē izrādījās vienkārša un mīļa sieviete. Paldies, Inese, es tevi mīlu," portālā Facebook ar draugiem laimē dalās Paskvāle.

Viņš atklāj saviem Itālijā palikušajiem tuviniekiem, ka Rīgā redzējis daudz izcili skaistu sieviešu, un aicina arī draugus braukt uz šejieni ideālu sieviešu meklējumos - tādu dāmu kā Kombuļu Inese Latvijā netrūkstot, vienīgi visas esot diezgan garas, salīdzinot ar augumā mazajiem itāļiem.

Paskvāle informē draugus, ka paliek uz dzīvi Latvijā. Itāļa draugi ir sajūsmā par jaunekļa negaidīto laimi, atzinīgi novērtē viņa mīļoto un dziedātāju sauc par "lielisku ķērienu".

Arī pati Inese sociālajos portālos publicējusi emocionālu vēstuli, kurā angļu valodā uzrunā savus visā pasaulē esošos fanus, stāstot par mīlestību, kuru atradusi un ļoti baidās pazaudēt.

"I met my dream. I look your eyes and dream can not believe that it is real. I touched my dream, kiss me and I am happy... Everywhere we go hand in hand," laimē ar faniem dalās dziedātāja.

Jau drīzumā Paskvālem būs tas gods apmeklēt kādu no Ineses koncertiem, un viņš jau tagad atklāj, ka nevar sagaidīt, kad varēs baudīt Latvijā slavenākās dziedātājas koncertšovu.

Galerijā: Ineses un Paskvāles sirsnīgās tikšanās stāsts ar Sanda Kiopa komentāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!