Foto: Mango

Lai arī nesaudzīgie komentāri internetā vēsta, ka Eirovīzijas nacionālā konkursa finālistus, projekta Konike dalībniekus - populāro dziedātāju Ediju Šnipki (attēlā pa labi) un sportistu Andri Konteru - saista homoseksuālas attiecības, abi puiši dievojas, ka viņi tomēr neesot geji.

"Mēs katrs esam precējies, un man ir septiņus gadus veca meita," noraidot izskanējušās baumas, sarunā ar izklaides portālu Mango taisnojas liepājnieks Edijs Šnipke, bet Andris Konters piebilst, ka viņš sievu apņēmis pirms pusotra gada.

Jautājums par abu puišu seksuālo orientāciju kļuva aktuāls, kad viņi izplatīja sava dueta Konike fotogrāfijas, kas paredzētas kā Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa dalībnieku reklāma. "Līdz galam kaili tajās bildēs mēs neesam. Mēs parādījām patiesumu, jo senās civilizācijas Konike ļaudīm nekā nebija," pārliecinoši stāsta Andris.

"Dziesmas filozofija ir gan par cilvēku savstarpējām attiecībām, gan par to, ka vajadzētu pietuvināties dabas likumiem, kad viss auga pats par sevi, kad viss ir naturāls, un mēs esam naturāli tajā fotogrāfijā," skaidro Edijs, bet viņa teikto papildina Andris: "Kā jau ir tāds teiciens: "Tu kails piedzimsi un kails aiziesi." Edijs ir mans labākais draugs," apskaujot Ediju, saka Andris.

Abi puiši uz Eirovīzijas nacionālā konkursa dalībnieku kārtas numuru izlozi bija ieradušies identiski līdzīgos apģērbos. "Lai neizplūstu krāsainajā mūziķu barā, mēs tāpat kā sportā, kad komanda apģērbjas vienādi, arī mēs esam ansamblis un esam vienādi," skaidro Edijs.

Tā kā Edijs ir labos draugos ar leģendāro "līvu", kādreizējo liepājnieku Jāni Grodumu, Eirovīzijas nacionālajā finālā grupu Konike, izpildot dziesmu Digi Digi Dong, redzēsim Groduma mīļotās sievietes, modes mākslinieces un stilistes Elitas Patmalnieces darinātajos tērpos. "Uz skatuves gan nekādā gadījumā Eirovīzijas finālā nebūsim kaili, bet gan pietuvināti dziesmas filozifijai – naturāli, pietuvināti dabai," atklāj Edijs.

Puiši ir sajūsmā par Patmalnieces stilu un priecājas, ka modes māksliniece jau kļuvusi par savējo.

Grupa Konike Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa finālā, kas notiks 27. februārī, startēs ar kārtas numuru seši.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!