Foto: Privātais arhīvs
Lai gan jestrā skatuves dīva Inese Saulīte (attēlā) jau labu laiku ir aizņemta meitene – viņas sirds pieder itālim Paskvālem Adario, gandrīz gadu pēc šķiršanās dziedātājas bijušais draugs – dānis Bends Jensens Stogārds - atkal uzmācas viņai un neslēpj, ka kāro pievilcīgo Inesi atkal ievilkt gultā.

”Kopš mūsu šķiršanās pagājušā gada decembrī Bends draudzenes maina gandrīz katru nedēļu. Viņš lielās, ka viņam jau esot 150 sievietes, turklāt visas ir mana vecuma. Nesaprotu, kā latviešu sievietes var būt tik naivas - vai patiešām neviena neklausās, ko es esmu publiski stāstījusi?" sarunā ar DELFI Izklaide sašutumā dalās dziedātāja.

Pašlaik situācija kļuvusi īpaši saspringta - dāņu pensionārs ievilinājis savos tīklos kādu smagi slimu jaunu sievieti, kura audzina 11 gadus vecu meitiņu, un nu terorizē nelaimīgo sievieti, viņas acu priekšā uzmācoties Inesei.

”Man mājās nav veļasmašīnas, tāpēc eju pie Benda mazgāt drēbes. Viņš savas jaunās draudzenes acu priekšā man atzīstas mīlā, stāsta, kā gribot mani atpakaļ! ”Nāc pie manis gultā, es tevi mīlu," viņš saka.

Draudzene raud, bet Bends man skaidro, ka ar jauno draudzeni esot slikts sekss un viņš gribot atkal ar mani, jo draudzene esot tik resna, ka viņu ne no priekšas, ne no muguras var paņemt," šausmu stāstus no Priekules atklāj dziedātāja.

Lai gan Inese skaidri pateikusi Bendam, ka viņas sirds pieder Paskvālem, dānis nerimstas un cenšas dziedātāju atgūt, izmantojot viltīgus trikus. ”Pirms mēneša viņš piedāvāja apmaksāt manu telefona rēķinu, bet tad, kad ciemos bija Paskvāle, mēs visi trīs pat aizgājām picu paēst, un Bends izmaksāja," stāsta Inese.

Viņai sāp sirds par to, kas jāpārcieš dāņa jaunajai draudzenei un viņas mazajai meitiņai, tāpēc Inese centusies abām palīdzēt, piedāvājot draudzību un atbalstu. Bends licis jaunajai mīlai nobloķēt Inesi draugos, bet pats slepus turpina bijušajai uzmākties.

”Bendam ir jau 70 gadu, un ar savu kāri pēc seksa viņš Latvijā apkauno Dānijas vārdu. Es pat viņam pateicu: "Tu esi jau tik vecs, ka tev jāsāk domāt par citu pasauli, ne to, kā meitenes gultā ievilkt!" Bet viņš uz to atbild ar "es tevi gribu"," par pensionāra seksuālo apetīti šausminās Inese.

Viņu satrauc tas, ka ne tikai Benda tagadējā draudzene šādi tiek pazemota - sirmais onkulis turpina iekarot naivu latviešu skaistuļu sirdis un jau norunājis nākamos randiņus ar internetā iepazītām vientuļām latvietēm, kas ārzemniekā saskata savu glābēju, nesaprotot, ka pašas tiks izmantotas.

”Viens dāņu pensionārs burtiski ņirgājas par latviešu sievietēm. Viņam ir sava shēma: vispirms viņš savaldzina, draugos saliekot meitenēm sirsniņas, tad sapērk viņām dažādas mantas un piebaro, bet tad liek notievēt, sāk pārmest, ka viņš tik daudz naudas šo sieviešu labā izdevis un sāk savu tirāniju.

Latvijas sievietes, nu, atveriet taču acis un ieklausieties manī - visas problēmas man sākās tieši viņa dēļ! Tagad gandrīz gadu esmu tikusi no Benda vaļā un esmu neizsakāmi laimīga," atzīstas Inese, kura šobrīd, līgavaiņa prombūtnes laikā, vēlas izbaudīt brīžus ar bērniem, nevis ļauties perversijām ar mīlas kāru pensionāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!