Foto: Reuters/Scanpix

Kopš 1991. gada, kad aktrise Demija Mūra kaila stāvoklī pozēja uz žurnāla Vanity Fair vāka, vairākas slavenības šo pieeju atzinušas par labu esam un centušās kopēt Mūras aizsākto stilu.

Pēdējā, kas šādā veidā centusies pievērst uzmanību, ir amerikāņu dziedātāja un aktrise Džesika Simpsone (attēlā), kura kaila pozējusi modes žurnāla Elle amerikāņu izdevumam, tiesa, krūšu galiņus un Venēras pauguriņu piesedzot ar rokām.

Intervijā žurnālam 31 gadu vecā sieviete pastāstījusi, ka viņas mazulis būs meitenīte, kuras tēvs ir viņas līgavainis - amerikāņu futbola zvaigzne Eriks Džonsons. Simpsone izteikusi cerību, ka meitiņa vairāk līdzināsies modelei, nevis sportistei.

Dziedātāja pastāstījusi, ka nedzimušajam bērniņam dots arī vārds, teču to atklāt viņa nevēlējās, vien piebilstot, ka tas esot netradicionāls. "Nav jau arī tā, ka vārds ir šokējošs vai tas nebūtu atrodams vārdnīcā, un tomēr tas ir neparasts," stāstīja Simpsone.

Šis būs Džesikas Simpsones pirmais bērns. Precējusies gan viņa ir jau iepriekš - no 2002. līdz 2006. gadam viņa bija laulāta ar dziedātāju Niku Leišiju. Viņa apprecējās 22 gadu vecumā un presei stāstīja, ka līdz kāzām esot saglabājusi nevainību.

Galerijā: neliela izlase ar tām populārajām sievietēm (un Lesliju Nilsenu), kuras grūtniecības laikā piekritušas kailas pozēt uz dažādu izdevumu vākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!